βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Επεκτείνεται στις ΑΠΕ και την εξοικονόμηση ενέργειας η Cocoon Ενεργειακή

cocoonΕπεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς και προϊόντα (αντλίες θερμότητας, κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, ηλιακούς θερμοσίφωνες κενού & επιλεκτικού συλλέκτη, VRV, fan coils, αεροκουρτίνες, υπέρυθρη θέρμανση, LED) και ανακοινώνει στρατηγικές συνεργασίες στο χώρο των ΑΠΕ και της εξοικονόμησης ενέργειας η Cocoon Ενεργειακή ΑΕ.

Η Cocoon Eνεργειακή συνεργάζεται πλέον με την Apolloteck, καθώς και με άλλες καταξιωμένες εταιρείες, προσφέροντας πιστοποιημένα προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές προδιαγραφές για απόδοση, οικονομία & προστασία του περιβάλλοντος.

Η Cocoon Eνεργειακή θα έχει δυναμική παρουσία στην Climatherm 2014, που πραγματοποιείται από Πέμπτη 6 έως Κυριακή 9 Μαρτίου στο Metropolitan Expo στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος (με ελεύθερη είσοδο και ώρες λειτουργίας 11:00 πμ – 9:00 μμ).

Οι επισκέπτες μπορούν να προσέλθουν στο περίπτερο της Cocoon Ενεργειακής (Hall 2, Περίπτερο 16), όπου θα εκτίθενται νέα προϊόντα, για να ενημερωθούν αναλυτικά από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρείας τόσο για τις νέες σειρές όσο και για τα φωτοβολταϊκά συστήματα και τις ανεμογεννήτριες.


Σχετικά θέματα