βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Αντλίες θερμότητας

Η ΑΒΒ AE στην Climatherm – Energy 2014

abb2Ο τομέας Συστημάτων Κλιματισμού της ΑΒΒ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των μεγαλύτερων οίκων κατασκευής συστημάτων κλιματισμού HITACHI και CIAT, θα συμμετάσχει για ακόμη μια χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Climatherm – Energy 2014 που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Μαρτίου και από τις 11:00 πμ. έως τις 21:00 μμ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά προϊόντα και συστήματα κλιματισμού που αποτελούν τον πιο σύγχρονο τρόπο θέρμανσης και ψύξης για κατοικίες, κτιριακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις και εφαρμογές.

Μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν :

– Η αντλία θερμότητας Yutaki της HITACHI για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

– Οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας AGEO+ της CIAT, η πλέον προηγμένη τεχνολογία για ψύξη και θέρμανση με δωρεάν ενέργεια από το περιβάλλον

– Τα ημικεντρικά συστήματα μεταβλητής παροχής ψυκτικού υγρού, ενεργειακής κλάσης A++ UTOPIA IVX Premium της HITACHI

– Οι αντλίες θερμότητας αέρος – νερού AQUACIAT GRAND INVERTERτης CIAT, κατάλληλες για όλους τους τύπους θερμαντικών μέσων με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Το Σάββατο 8 Μαρτίου στο meeting room 2 και ώρα 12:00-14:00, θα πραγματοποιηθεί μια καινοτομική παρουσίαση μελέτης εφαρμογής Αντλιών Θερμότητας Yutaki με τεχνολογία ΑΒΒ i-bus® KNX με θέμα: Η ενεργειακή διαχείριση ψύξης-θέρμανσης-ΖΝΧ με KNX.

Θα ακολουθήσει προϊοντική παρουσίαση όλης της σειράς αντλιών θερμότητας YUTAKI M/S/S80, καθώς και η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του Yutaki S Combi της Hitachi, μιας αντλίας θερμότητας που η εσωτερική της μονάδα με το ενσωματωμένο ανοξείδωτο δοχείο και την τρίοδη βάνα παρέχει ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, εξοικονομώντας περίπου 70% απο τον απαιτούμενο χώρο εγκατάστασης και περίπου 5 ώρες από τον απαιτούμενο χρόνο εγκατάστασης.

Εισηγητές μελέτης εφαρμογής Α/Θ Yutaki & ΑΒΒ i-bus® KNX: 
Γιάννης Κονίδης, BEng (Hons)/ME
Τομέας Συστημάτων Κλιματισμού
ΑΒΒ Α.Ε.

Νεκτάριος Βρυώνης, BEng (Hons)/EEE, MSc
ΑΒΒ i-bus® KNX Product Manager
ΑΒΒ Α.Ε.

Όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης, μηχανικοί της εταιρείας μας θα βρίσκονται στο χώρο του περιπτέρου (Ηall 2 – Νούμερο 35) για να συζητήσουν, να λύσουν απορίες και να προτείνουν την πλέον κατάλληλη λύση για κάθε ανάγκη.

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την προσωπική τους ηλεκτρονική κάρτα εισόδου στην έκθεση αρκεί να ακολουθήσουν αυτότο σύνδεσμο.