βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Η Cocoon Eco Energy επίσημος συνεργάτης της Wesper στην Ελλάδα

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ Cocoon Eco Energy ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της στον τομέα του κλιματισμού με τον γαλλικό οίκο Wesper της Airwell Group.

Η Airwell Group αποτελεί τον πρώτο ευρωπαϊκό κατασκευαστή μηχανημάτων κλιματισμού και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κλιματισμού στον κόσμο.

Με 3 μονάδες παραγωγής σε Γαλλία & Ιταλία και παρουσία σε εκατοντάδες χώρες ανά τον κόσμο, η Wesper διαθέτει κορυφαία μηχανήματα κλιματισμού που διαθέτουν πιστοποίηση Eurovent και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη για κάθε απαίτηση έργου.

Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα μηχανημάτων της Wesper περιλαμβάνει:

– Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού

– Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, VRV, ημικεντρικά & κεντρικά συστήματα κλιματισμού

– Chillers, βιομηχανικά αερόθερμα, αερόψυκτα & υδρόψυκτα συγκροτήματα, rooftops, remote condensers

– Ειδικές εφαρμογές κλιματισμού (close control units, ductable units).

Η Cocoon Eco Energy αποτελεί μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας & των Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας και σημειώνει δυναμική παρουσία στον τομέα του κλιματισμού.

Μέσω στρατηγικών συνεργασιών, τόσο με τη γαλλική Wesper όσο και με τη γερμανική Apolloteck, παρέχει μηχανήματα κλιματισμού κορυφαίας ποιότητας που καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών της αγοράς (έργα τεχνικών εταιρειών, μελετητικών γραφείων κ.α., καθώς και το εμπορικό δίκτυο και τους επαγγελματίες του κλιματισμού).

Περισσότερες πληροφορίες:

Cocoon Eco Energy

Ερμού 8, Αθήνα

Τηλ: 211 7109037

Website: www.cocoon.gr

E-mail: info@cocoon.gr


Σχετικά θέματα