βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

Μειωμένες τιμές και προσφορές από την ΕΠΑ Αττικής

Μετακυλώντας άμεσα, ήδη από τον Μάρτιο, τη μόνιμη έκπτωση στο κόστος προμήθειας φυσικού αερίου που έλαβε από τη ΔΕΠΑ, η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής αξιοποιεί τώρα και το εφάπαξ ποσό έκπτωσης που έλαβε, ενσωματώνοντάς το στα τιμολόγια πώλησης από το Μάιο έως και τον Δεκέμβριο του 2013.

Σημειώνεται ότι το ενδεικτικό ύψος της μηνιαίας μείωσης της τιμής πώλησης αναμένεται να διαμορφωθεί σε περίπου 0,62 λεπτά ανά kWh (συμπ. ΦΠΑ). Ως αποτέλεσμα, η τιμή του φυσικού αερίου διαμορφώνεται για τους οικιακούς καταναλωτές τον Μάιο στα 7 λεπτά ανά KWh (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Επιπλέον, από τις 14 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουλίου τίθενται σε ισχύ οι νέες προσφορές της ΕΠΑ Αττικής. Συγκεκριμένα για κεντρικές θερμάνσεις κτιρίων, αυτονομίες κι επαγγελματίες και ανάλογα την εγκατεστημένη ισχύ δίνεται έκπτωση στα τέλη σύνδεσης που κυμαίνεται από 50% έως 100%. Επίσης για την ίδια περίοδο τίθεται σε ισχύ το σχήμα χρηματοδότησης της εσωτερικής εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου απευθείας από την ΕΠΑ Αττικής, με το χρηματοδοτούμενο ποσό να ανέρχεται σε 12.300 ευρώ.