βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

Νέο πρόγραμμα για θέρμανση και ζεστό νερό από την ΕΠΑ Θεσ/νίκης

AERIO_LOULOUDIΤο νέο πρόγραμμα «Σταθερή Μηνιαία Χρέωση», το οποίο διευκολύνει τους χρήστες φυσικού αερίου στην πληρωμή της κατανάλωσής τους, προσφέροντας τη δυνατότητα για σταθερό κόστος θέρμανσης και ζεστού νερού όλο το χρόνο, προσφέρει πλέον η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα «relax super απλό» κατανέμει ισόποσα την προβλεπόμενη συνολική ετήσια χρέωση των καταναλωτών σε 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Για παράδειγμα, ένα διαμέρισμα 80-110τ.μ. με ετήσια κατανάλωση φυσικού αερίου περίπου 800 κυβικών μέτρων για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, ο σταθερός μηνιαίος λογαριασμός ανέρχεται στα 70 ευρώ.

Ο τρόπος και η συχνότητα καταγραφής των ενδείξεων του μετρητή θα παραμένει ο ίδιος, εμφανίζοντας την ακριβή κατανάλωση και τις αντίστοιχες χρεώσεις της περιόδου, πραγματοποιώντας εκκαθάριση, μετά τη λήξη της 12μηνης περιόδου, δηλαδή επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση πιστωτικού υπολοίπου ή είσπραξη της διαφοράς.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στο νέο πρόγραμμα «relax super απλό – Σταθερή Μηνιαία Χρέωση» μπορούν να ενταχθούν όλοι οι πελάτες που ανήκουν στην κατηγορία Τ2 (αυτόνομη, ανεξάρτητη θέρμανση) αλλά και όλοι οι νέοι πελάτες που συνάπτουν συμβόλαια με την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης.