βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Εξοικονόμηση ενέργειας

Νέο e-shop με προϊόντα φωτισμού led

Σε λειτουργία βρίσκεται το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων φωτισμού τεχνολογίας LED www.ledguru.gr.

Πρόκειται για ένα κατάστημα λιανικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας LED, η οποία θεωρείται η οικολογικότερη εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές πηγές φωτισμού, και με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού για εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους για επαγγελματική & οικιακή χρήση.

Ταυτόχρονα διαθέτει τμήμα χονδρικής πώλησης Β2Β με τιμές ειδικά διαμορφωμένες για επαγγελματίες, καλύπτοντας όλη την Ελλάδα.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ :

Ανταγωνιστικές τιμές  προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις  της αγοράς .

Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες συνεργασίες που έχουν ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Άμεση διαθεσιμότητα & Οργανωμένη αποθήκη για άμεση κάλυψη των παραγγελιών σε οποιοδήποτε προϊόν & ποσότητα. Έχοντας ενσωματώσει το σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα ERP SAP πετυχαίνουμε την πιο αποτελεσματική παραγγελιοληψία και τιμολόγηση για άμεση εξυπηρέτηση.

Πολλαπλούς τρόπους πληρωμής με βάση τις ανάγκες και τις ποσότητες που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε.

Υποστήριξη πριν & μετά την πώληση σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη σας καλύπτουμε άμεσα.

Στόχος του www.ledguru.gr, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι η διάθεση προϊόντων φωτισμού τεχνολογίας LED, με χαρακτηριστικά που καλύπτουν με πληρότητα τις ανάγκες των χρηστών σε ανταγωνιστικές τιμές, και πάντα σε συνδυασμό με άρτια τεχνική υποστήριξη, προσφέροντας ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις τόσο σε πελάτες λιανικής όσο και σε συνεργαζόμενες εταιρίες.