βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Ποιο είναι το κορυφαίο τεχνολογικά προϊόν θέρμανσης του 2015

HVR 2015Την απάντηση επιχειρεί να δώσει ο διαγωνισμός HVR Awards 2015 που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις εταιρίες που επιδεικνύουν αριστεία στον τομέα τους, εξαιρετική τεχνολογία, πραγματική καινοτομία στα παραγόμενα προϊόντα τους και τον τρόπο λειτουργίας τους και τέλος εξαιρετικό χειρισμό στην εξυπηρέτηση πελατών τους.

Η Climaveneta, κατασκευάστρια εταιρεία συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού στην Ευρώπη, είναι παρόν με δύο προϊόντα στους φιναλίστ του διαγωνισμού HVR 2015, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία θέρμανσης στον κόσμο, τις αντλίες θερμότητας. Αποδεικνύει έτσι, ότι ηγείται παγκοσμίως στις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο του κλιματισμού και θέρμανσης κτιρίων κάθε μεγέθους και χρήσης, λανσάροντας νέους τύπους αντλιών θερμότητας με έμφαση στην ενεργειακή αποδοτικότητα, τη μείωση των λειτουργικών εξόδων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το πρώτο μηχάνημα που έφτασε στη λίστα των finalist του διαγωνισμού είναι η αντλία θερμότητας Prana EW High Temperature, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, αξιοποιώντας την απορριπτόμενη ενέργεια ενός άλλου συστήματος θέρμανσης ή ψύξης. Το Prana EW χρησιμοποιείται σε μεγάλες κατοικίες, ξενοδοχεία αλλά και βιομηχανίες. Το δεύτερο μηχάνημα είναι ο αερόψυκτος ψύκτης υψηλής απόδοσης i-Fx(1+i), που συνδυάζει συμπιεστή σταθερών και μεταβλητών στροφών με έναν μαθηματικό αλγόριθμο για να μεγιστοποιήσει το βαθμό απόδοσης του. Το i-Fx χρησιμοποιείται σε εφαρμογές κτιρίων με μεγάλες και έντονα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις κλιματισμού (π.χ. αεροδρόμια, γυάλινα κτίρια).

Στην Ελλάδα, η Climaveneta συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Δέλτα Τεχνική. Με μία εξειδικευμένη και πολύπειρη ομάδα μηχανικών η Δέλτα Τεχνική υποστηρίζει τις μελετητικές και τεχνικές εταιρίες αλλά και τους αρχιτέκτονες στη βέλτιστη σχεδίαση των έργων τους, αξιοποιώντας τα καινοτόμα αυτά προϊόντα της Climaveneta στον τομέα της ενεργειακά αποδοτικής θέρμανσης και κλιματισμού.

Σχετικά Links:

Site διαγωνισμού HVR Awards 2015: http://www.hvrawards.com/shortlist/

Όμιλος Δέλτα Τεχνική (αποκλειστικός εισαγωγέας Climaveneta): www.deltatechniki.gr


Σχετικά θέματα