βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Αντλίες θερμότητας

Πρωτοποριακές αντλίες θερμότητας F2040 της NIBE από τη ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ

Τη νέα πρωτοποριακή σειρά αντλιών θερμότητας αέρα/νερού F2040 της NIBE διανέμει η εταιρία ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ.

Πρόκειται για αντλίες θερμότητες ιδανικές για εφαρμογές σε  υπάρχουσες ή νέες οικίες, καθώς και σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Χαρακτηριστικά της NIBETM F2040

Συμπαγής κατασκευή και κομψός σχεδιασμός

Συμπιεστής με τεχνολογία inverterΑναλογικός έλεγχος του κυκλοφορητή

Λειτουργία ψύξης

Ενσωματωμένη λεκάνη συμπυκνωμάτων

Δυνατότητα συστοιχίας

Συνδυασμός με τους σύγχρονους ελεγκτές SMO 20 ή SMO 40

NIBE F2040

Σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις η ΝΙΒΕ F2040 8,12 ή 16 kW χωράει σχεδόν παντού και καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο ολικώς ή μερικώς τις ανάγκες σε θέρμανση με θερμαντικά σώματα ή ενδοδαπέδια, ψύξη με ενδοδαπέδια ή fan coils και ζεστό νερό χρήσης σε συνδυασμό με ταμιευτήρα νερού χρήσης.

Για νεόδμητα κτήρια δίνει μία σειρά από πολύ καλά μελετημένες λύσεις σε συνδυασμό με τους ταμιευτήρες και τους ελεγκτές της NIBE.

Σε συστοιχία μπορεί επίσης να καλύψει και τις ανάγκες μεγάλων κτηρίων, έως και 128 kW.

Με τεχνολογία συμπιεστή inverter και προσοχή στις λεπτομέρειες, η NIBE F2040 ήλθε για να καλύψει και το τελευταίο κενό που υπήρχε στις πιθανές ανάγκες ενός κτηρίου.

Ευέλικτες λύσεις του συστήματος

Με τη νέα σειρά NIBE F2040 μπορούμε να παρέχουμε θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης σε κάθε οικιακή ή επαγγελματική εγκατάσταση.

Η NIBE προσφέρει μαζί με την F2040 μια ευρεία επιλογή παρελκομένων και μία ολοκληρωμένη σειρά εσωτερικών μονάδων. Αυτές έχουν αναπτυχθεί στα πλαίσια της πολυετούς ανάπτυξης των αντλιών θερμότητας αέρα / νερού από την NIBE για να βελτιώσουν την απόδοση της συσκευής και να σας προσφέρουν την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση και άνεση.

Παράγοντες όπως το μέγεθος του σπιτιού σας και οι ανάγκες σας σε ζεστό νερό χρήσης, ή οι καταναλώσεις καυσίμων των τελευταίων ετών (για υπάρχοντα κτήρια) είναι καθοριστικοί για την επιλογή του κατάλληλου για εσάς συστήματος.

Για τον καλύτερο συνδυασμό, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε τον εγκαταστάτη της NIBΕ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στο www.thermogea.gr

Δείτε εδώ το τεχνικό φυλλάδιο των αντλιών θερμότητας  NIBE F2040