βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

Αναβαθμίστηκαν οι ιστοσελίδες των ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας

siteΔιαβλέποντας την ανάγκη του καταναλωτή και έχοντας ως στόχο να προσφέρουν στους επισκέπτες ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον, οι ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και ΕΠΑ Θεσσαλίας προχώρησαν στην αναβάθμιση των εταιρικών τους ιστοσελίδων www.epathessaloniki.gr και www.epathessalia.gr.

Οι νέοι διαδικτυακοί τόποι, προσφέρουν μια πληθώρα δυνατοτήτων και πληροφοριών  τόσο σε πολίτες που επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου, όσο και για στους υφιστάμενους πελάτες. Συγκεκριμένα, στο νέο περιβάλλον ο  επισκέπτης μπορεί να αντλήσει πληροφορίες:

-την ύπαρξη δικτύου φυσικού αερίου και τη δυνατότητα σύνδεσης, καθώς και τις προγραμματισμένες επεκτάσεις δικτύου, μέσω δυναμικών – δια δραστικών χαρτών.

-κατάθεση on line αίτησης για νέα σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου, όπως επίσης και άμεση πληροφόρηση για τα έγγραφα που απαιτούνται για την διαδικασία σύνδεσης.

-πρόσβαση στη διαδικτυακή υπηρεσία My Epa, με προσφορά στο χρήστη σημαντικών επιλογών που διευκολύνουν την καθημερινότητα του όπως η καταχώρηση της ένδειξης  του μετρητή, η αναζήτηση και εκτύπωση του λογαριασμού κατανάλωσης φυσικού αερίου, πλήρη αναφορά των τρόπων εξόφλησης των τιμολογίων κατανάλωσης, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες γύρω από την χρήση και τις τιμές του φυσικού αερίου.

-ηλεκτρονική υποβολή μελετών εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου για τους επαγγελματίες φυσικού αερίου.

-ενημέρωση για την πορεία και τα νέα των εταιριών, τις εξελίξεις γύρω από την αγορά του φυσικού αερίου, καθώς και για όλες τις δράσεις και τις  εμπορικές ενέργειες που είναι σε ισχύ ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι νέες αναβαθμισμένες ιστοσελίδες www.epathessaloniki.gr και www.epathessalia.gr έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή και είναι αυτομάτως προσαρμόσιμες σε κάθε είδους οθόνη ώστε να μπορεί ο χρήστης να έχει πρόσβαση όχι μόνο από τον υπολογιστή του αλλά  και από φορητές ηλεκτρονικές συσκευές.