βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Απόλυτη αρμονία μεταξύ ενεργειακής απόδοσης και ιδανικής ατμόσφαιρας από τα νέα οικιακά κλιματιστικά της LG για το 2019

Αναβάθμιση ενεργειακής σήμανσης σε A+++ σε λειτουργία θέρμανσης για όλα τα νέα LG κλιματιστικά 18.000 και 24.000 BTU

Η LG Electronics (LG) κατανοώντας τις ανάγκες των καταναλωτών στον τομέα του κλιματισμού, αναβαθμίζει την ενεργειακή απόδοση σε όλα τα κλιματιστικά του 2019 των σειρών Libero Plus R32, Ocean R32, Mirror R32 που είναι διαθέσιμα σε μοντέλα από 18.000 έως 24.000 BTU/h. Όλα τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν ενεργειακή σήμανση A+++ σε λειτουργία θέρμανσης, παρέχοντας βελτιωμένη αποδοτικότητα, προσαρμοσμένη στις κλιματικές συνθήκες της Ελλάδας, αποτελώντας την ιδανική λύση για την ψύξη και θέρμανση οποιουδήποτε χώρου, δημιουργώντας ένα υγιές και ευχάριστο κλίμα.

Οι νέες μονάδες οικιακού κλιματισμού αποτελούν μία νέα οικολογική λύση με μειωμένο GWP (Global Warming Potential), καθώς διαθέτουν νέο ψυκτικό μέσο R32. Μέσω του νέου ψυκτικού επιτυγχάνεται η αυξημένη απόδοση ψύξης – μεγαλύτερη από τα προηγούμενα ψυκτικά μέσα με ενεργειακή σήμανση Α+++, ενώ για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος, διατίθεται αντιδιαβρωτική προστασία Gold Fin στον εναλλάκτη θερμότητας της εξωτερικής μονάδας.

Επιπλέον, στα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων συμπεριλαμβάνεται ο συμπιεστής LG Dual Inverter, ο οποίος διαθέτει δεκαετή εγγύηση και προσφέρει ιδανική ατμόσφαιρα, υγιεινό περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ μειώνει την ετήσια κατανάλωση, παρέχοντας ταυτόχρονα 40% ταχύτερη ψύξη σε σχέση με τα συμβατικά οικιακά κλιματιστικά.

Οι αναβαθμισμένες σειρές οικιακών κλιματιστικών περιλαμβάνουν πολλές έξυπνες λειτουργίες, όπως ο ενσωματωμένος ελεγκτής μέσω Wi-Fi που παρέχει απομακρυσμένη διαχείριση του κλιματιστικού μέσω του κινητού τηλεφώνου, δίνοντας στον χρήστη πολλές επιλογές, ενώ είναι διαθέσιμη η λειτουργία έξυπνης διάγνωσης για γρήγορη και ακριβή διάγνωση τυχόν προβλημάτων και η λειτουργία silent mode για μείωση του θορύβου.

Τα μοντέλα των σειρών Libero Plus R32, Ocean R32, Mirror R32 από 18.000 έως 24.000 BTU/h είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τον Μάρτιο.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα  καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό  δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com.


Σχετικά θέματα