βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Αυτονομία & Οικονομία στη θέρμανση στα Praktiker

Με στόχο να καλύψει την ανάγκη των καταναλωτών για αυτονομία και οικονομία στη θέρμανση, η Praktiker προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο με προϊόντα και υπηρεσίες για είδη θέρμανσης.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, για πρώτη φορά η Praktiker δημιουργεί έναν αμιγώς ηλεκτρονικό Κατάλογο Θέρμανσης, με συμβουλές και περισσότερα από 350 προϊόντα, που έρχεται να «ζεστάνει» το σπίτι και είναι διαθέσιμος στο www.praktiker.gr έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Οι καταναλωτές μπορούν, είτε με μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα Praktiker , είτε ηλεκτρονικά, να επιλέξουν τον καλύτερο συνδυασμό θέρμανσης μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων που υπόσχονται μειωμένα έξοδα θέρμανσης και αξιόπιστα αποτελέσματα. Σε άμεση διαθεσιμότητα και με ανταγωνιστικές τιμές, που ξεκινούν από 9,99€, προσφέρεται ποικιλία από σόμπες, αερόθερμα, ηλεκτρικά καλοριφέρ και τζάκια, μέχρι σόμπες pellet, convectors, θερμοπομπούς και θερμαντικά πάνελ ενώ, παράλληλα, διατίθενται και συμπληρωματικά είδη θέρμανσης, όπως χαλιά & μοκέτες, ηλεκτρικές και απλές κουβέρτες, παπλώματα κλπ.

Η αυτονομία στη θέρμανση από τα Praktiker συνδυάζεται και με ανταγωνιστικές υπηρεσίες, καθώς με αγορές σε είδη θέρμανσης έως 30/11, οι καταναλωτές επωφελούνται από μοναδικές τιμές.


Σχετικά θέματα