βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Αντλίες θερμότητας

Διανομέας των αντλιών θερμότητας της Samsung η BIGSOLAR

big_solar2Η Samsung Electronics Hellas συνεργάζεται με την BIGSOLAR του ομίλου Μπήτρος για τη διανομή αντλιών θερμότητας (EHS) και συστημάτων κλιματισμού (RAC, CAC, FJM, DVM).

Οι αντλίες θερμότητας στο σπίτι προσφέρουν εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, καθώς εξασφαλίζουν θέρμανση και ζεστό νερό, εκμεταλλευόμενες τη θερμότητα του περιβάλλοντος αέρα. Μειώνει έως και 30% το κόστος λειτουργίας θέρμανσης σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα που χρησιμοποιούν λέβητα πετρελαίου. Το σύστημα EHS της Samsung διατηρεί τη θερμική του απόδοση στο 90%, ακόμη και στους -10°C, ενώ σε ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες ενεργοποιείται η αυτόματη λειτουργία αντιπαγετικής προστασίας.

Στον τομέα του κλιματισμού, η Samsung διαθέτει μια ευρύτατη σειρά προϊόντων σε πλήθος μοντέλων και αποδόσεων, ανταποκρινόμενη σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες ψύξης και θέρμανσης. Τα προηγμένα συστήματα κλιματισμού προσφέρουν εύρος δυνατοτήτων που καλύπτουν πλήθος εφαρμογών τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας των προϊόντων της Samsung με τα «έξυπνα» συστήματα κεντρικού ελέγχου και διαχείρισης, επιτυγχάνοντας βέλτιστα αποτελέσματα στην οικονομία, την άνεση και την αξιοπιστία.

O κ. Ευάγγελος Ανανιάδης, Business Unit Manager – Energy Saving Solutions της BIGSOLAR, δήλωσε σχετικά: «Η BIGSOLAR, ηγέτιδα εταιρεία στο χονδρεμπόριο εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων, επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην αγορά των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας και συγκεκριμένα στα προϊόντα θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού, υψηλής απόδοσης. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ξεκινούμε μια συνεργασία με τη Samsung. Η ένταξη, τόσο της γκάμας των αντλιών θερμότητας Samsung όσο και όλης της κατηγορίας κλιματισμού στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιό της BIGSOLAR, ανταποκρίνεται στη δέσμευση της εταιρείας για την προσφορά στους πελάτες μας ποιοτικών, ανταγωνιστικών και καινοτόμων προϊόντων.

Οι αντλίες θερμότητας της Samsung διαθέτουν τις απαιτούμενες τεχνικές και εμπορικές προϋποθέσεις για να διεκδικήσουν ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά θέρμανσης/ψύξης κι η διάθεσή τους μέσω του δικτύου της BIGSOLAR, ενισχύει αυτόν τον στόχο. Επιπλέον τα πολυδιαιρούμενα συστήματα VRF, με την ονομασία DVMS, αποτελούν μια από τις κορυφαίες λύσεις χώρο του επαγγελματικού κλιματισμού».

Ο κ. Μιχάλης Κρεατσούλας, Επικεφαλής του τμήματος Κλιματισμού, Samsung Electronics Hellas δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία μας με την BIGSOLAR. Η εν λόγω συνεργασία επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την προσήλωση της Samsung στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των χρηστών, προσφέροντας ειδικότερα ένα τόσο άρτιο και αποδοτικό όσο οικονομικό και οικολογικό σύστημα σε όλους».