βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Η LG και η Cisco παρουσιάζουν νέα συνδυαστική λύση επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο τηλεδιάσκεψης

Προηγμένη επικοινωνία με πρωτοποριακές LG επαγγελματικές οθόνες και τις λύσεις τηλεδιάσκεψης της Cisco

Η LG Electronics (LG) σε συνεργασία με την Cisco δημιουργεί μία νέα, γρήγορη και ευέλικτη μορφή επικοινωνίας στον εργασιακό χώρο συνδυάζοντας τις LG Large Screen UHD οθόνες με το κορυφαίο Cisco Spark Room Kit και Room Kit Plus. Καθώς οι εργασιακές ανάγκες αλλάζουν, η αποτελεσματική επικοινωνία και η ανταλλαγή πληροφοριών γίνεται ακόμα πιο σημαντική για την αποδοτική λειτουργία μιας εταιρείας. Έτσι, οι δύο παγκόσμιοι ηγέτες ενώνουν τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία τους για να προσφέρουν προηγμένες λύσεις τηλεδιάσκεψης, αποστολής περιεχομένου και παρουσιάσεων, με πλήρη συμβατότητα και χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας.

Οι επαγγελματικές οθόνες UHD της LG είναι συμβατές με τα προϊόντα Cisco Spark Room Kit και Room Kit Plus δημιουργώντας μία εντυπωσιακά απλή εμπειρία χρήσης χωρίς καθυστερήσεις. Τα συμβατά με την Cisco μοντέλα της LG είναι οι Large Screen σειρές UH5C (49’’ έως 86’’) και η Large premium LS95D (98″) που προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας εικόνα χάρη στο πάνελ τεχνολογίας IPS και την UHD ανάλυση εικόνας (3.840×2.160).

Ο συνδυασμός των Cisco Spark Room Kit και των LG οθονών ενεργοποιεί μοναδικά χαρακτηριστικά καθιστώντας εφικτό τον αυτόματο συντονισμό των δύο συστημάτων χωρίς να απαιτείται εισαγωγή ρυθμίσεων. Με τον τρόπο αυτό μηδενίζονται τα προβλήματα συγχρονισμού εικόνας και ήχου, ενώ τα χρώματα του monitor προσαρμόζονται αυτόματα με βάση τις ειδικές προδιαγραφές που υπάρχουν για video και presentation format. Επιπλέον στο monitor ενεργοποιείται η αυτόματη αλλαγή εισόδου (Auto changing Input) με βάση τις εισερχόμενες κλήσεις ενώ με το αυτόματο σύστημα αναμονής η επαναφορά του συστήματος σε κατάσταση λειτουργίας είναι πιο άμεση από ποτέ.

Τέλος, οι LG Large Screen UHD οθόνες και τα κορυφαία Cisco Spark Room Kit Series προσφέρουν συντονισμένη after-sales υποστήριξη και από τις δύο εταιρείες.


Σχετικά θέματα