βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Η LG στην Climatherm Energy 2018

Η LG θα παρουσιάσει στην Climatherm Energy 2018 το πλήρες portfolio των λύσεων κλιματισμού της εταιρείας και για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα σειρά Inverter Scroll Chillers  

Το τμήμα LG Business Solutions θα ενημερώνει τους επισκέπτες για τις ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού στο κοινό περίπτερο με την εταιρεία Airlex 

Η LG Electronics (LG) και το τμήμα LG Business Solutions θα συμμετέχουν στην διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 22-25 Φεβρουαρίου στο Athens Metropolitan Expo. Σε μία από τις μεγαλύτερες εξειδικευμένες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου της ενέργειας, η LG θα παρουσιάσει το πλήρες portfolio των προηγμένων λύσεων κλιματισμού της εταιρείας, καθώς και για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα σειρά Inverter Scroll Chillers. Στο κοινό περίπτερο της LG και της εταιρείας Airlex και στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15:00 – 17:00 στο Meeting Room 2, οι επαγγελματίες του κλάδου θα ενημερωθούν για τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη δημιουργία του ιδανικού κλίματος στις κτηριακές εγκαταστάσεις.

Στο κοινό περίπτερο της LG και της εταιρείας Airlex (Hall 2, Booth 28), οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά το σύνολο των προϊόντων οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού, παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, εξαερισμού καθώς και χειρισμού μονάδων κλιματισμού της LG, τα οποία αυξάνουν την αποδοτικότητα με πολλαπλές δυνατότητες, μειώνουν τα ενεργειακά κόστη και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τις σειρές οικιακού κλιματισμού διαιρούμενου τύπου LG Art Cool, Ocean και Libero Plus, ενώ θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι προηγμένης τεχνολογίας αερόψυκτοι Inverter Scroll Ψύκτες (ΙSC – Inverter Scroll Chiller). Αναφορικά με τις λύσεις παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, τόσο για οικιακές όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις αντλίες θερμότητας LG Therma V Monoblock, Therma V Split και τις μονάδες Hydrokit οι οποίες εξασφαλίζουν μείωση του κόστους κατανάλωσης ενέργειας και άμεση απόσβεση της επένδυσης.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις προηγμένες σειρές VRF της LG, MULTI V 5 και MULTI V S, που παρέχουν βελτιωμένη λειτουργικότητα αναβαθμίζοντας την ενεργειακή απόδοση και μεγιστοποιώντας την άνεση του χρήστη, καθώς και τους διάφορους τύπους εσωτερικών μονάδων επαγγελματικού κλιματισμού MULTI Split (αεραγωγοί υψηλής & χαμηλής στατικής, μονάδες τύπου κασέτας 1 και 4 κατευθύνσεων, μονάδες δαπέδου & τύπου κονσόλας). Τέλος, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα ενημερωθούν και για τις μονάδες εξαερισμού LG ERV (Energy Recovery Ventilation), καθώς και για τα κεντρικά χειριστήρια μονάδων κλιματισμού (Controllers).

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός  Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η LG θα είναι για ακόμα μία φορά παρούσα σε μία από τις πιο εξειδικευμένες εκδηλώσεις του κλάδου της ενέργειας, την έκθεση Climatherm Energy 2018. Με τη συμμετοχή μας και την στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Airlex στοχεύουμε να αναδείξουμε την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει το τμήμα LG Business Solutions. Με στόχο να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ενεργειακές αποδοτικές λύσεις που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και παράλληλα μειώνουν το λειτουργικό κόστος».

Για την έκθεση, ο κ. Λεωνίδας Δουρίδας, Διευθύνων Σύμβουλος της Airlex, δήλωσε σχετικά: «Μέσω της στρατηγικής μας συνεργασίας με την LG και της δυναμικής παρουσίας μας στην έκθεση Climatherm Energy 2018, στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας διαθέτοντας τα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα  της LG και παρέχοντας την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη». 

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα: 

www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.LinkedIn.com/lghellas

 


Σχετικά θέματα