βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Η LG συμμετέχει ως Digital Signage partner στο συνέδριο BankTech2018

Οι εντυπωσιακές Digital Signage λύσεις της εταιρείας που τοποθετήθηκαν στους χώρους του συνεδρίου τράβηξαν τα βλέμματα των παρευρισκομένων

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε ως Digital Signage Partner στο διεθνές τραπεζικό συνέδριο BankTech2018 που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, στο  ξενοδοχείο Athens Marriott και διοργανώθηκε από το περιοδικό Banker’s Review της Boussias Communications και τον Όμιλο Εταιρειών Mellon. Το συνέδριο είχε ως στόχο την ανάδειξη των κορυφαίων καινοτόμων λύσεων και τεχνολογιών που θα οδηγήσουν στο Digital Transformation του τραπεζικού κλάδου και τη δυναμική ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών από διαφορετικές γεωγραφικές αγορές. Οι Digital Signage λύσεις της LG που βρίσκονταν στο χώρο προσέλκυσαν τα βλέμματα και εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, στο οποίο συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από Τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, οι επαγγελματικές digital signage λύσεις της LG που ήταν τοποθετημένες στο χώρο του ξενοδοχείου Athens Marriott πρόσφεραν στους συμμετέχοντες του BankTech2018 αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω των 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθονών (σειρά BH5C). Ενώ, στο χώρο των εγγραφών οι σύνεδροι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του συνεδρίου στην υψηλής αισθητικής οθόνη 55 ιντσών LG Double Sided OLED (σειρά EH5C) σε επιδαπέδια τοποθέτηση. Η LG Double Sided OLED αναδεικνύει με ιδιαίτερο τρόπο την αρχιτεκτονική κάθε χώρου, χάρη στην διπλής όψεως οθόνη της και τον καινοτομικό σχεδιασμό της με πολύ λεπτό πάχος καθώς μπορεί να τοποθετηθεί είτε επιδαπέδια ή επιτοίχια ή με στήριξη από το ταβάνι,  προσφέροντας εξοικονόμηση χώρου και ευελιξία σε πολλαπλές εφαρμογές.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που συμμετέχουμε στo διεθνές τραπεζικό συνέδριο BankTech2018 στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας μας με τον Όμιλο Εταιρειών Mellon ως Digital Signage Partner. Ως πρωτοπόρος στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών, η LG στηρίζει πρωτοβουλίες όπως το συνέδριο αυτό που στοχεύει να αναδείξει πως το Digital Transformation στον κλάδο του Banking θα αποτελέσει το μέσο για να επιτευχθεί η βέλτιστη προσέλκυση και διατήρηση πελατών σε ένα υψηλά ανταγωνιστικό πεδίο».

Τέλος, ο κ. Χάρης Κωνσταντινίδης, Managing Director της Mellon Technologies συμπλήρωσε σχετικά: «Πρόκειται για το επόμενο βήμα στον Τραπεζικό κλάδο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Η ελληνική αγορά δείχνει δείγματα δυναμικής δραστηριοποίησης στο «phygital» και μαζί με την LG ως κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας και Digital Signage Partner του Ομίλου Εταιρειών Mellon, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να βοηθήσουμε σε αυτή την ψηφιακή μετάβαση».

 


Σχετικά θέματα