βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Η Toshiba EMEA απονέμει στην AHI Carrier Ν.Α Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε το βραβείο “Best Sales Growth 2018”

H Toshiba EMEA απένειμε στην AHI Carrier Ν.Α Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε το βραβείο «Best Sales Growth 2018» για την ανάπτυξη των πωλήσεων των συστημάτων μεταβλητής ροής (VRF) στις χώρες ευθύνης της.

Το βραβείο απένειμε ο κ. Toru Kudo, Πρόεδρος & CEO της Toshiba Carrier Corporation και ο κ. Jean Francois Hendrickx, Toshiba EMEA Sales & Marketing Director, στην κα. Κατερίνα Δήμα, Managing Director και την κα. Τιλαβερίδη Σοφία, Marketing Manager της AHI Carrier Ν.Α Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε στη διάρκεια του συνεδρίου “2018 Toshiba EMEA Meeting” που έλαβε χώρα στη Μάλτα στις 4 και 5 Δεκεμβρίου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε την ανοδική πορεία μας αναπτύσσοντας τις πωλήσεις και το δίκτυο των συνεργατών μας. Ο κατασκευαστικός κλάδος αναγνωρίζει την τεχνογνωσία και την ποιότητα των προϊόντων που παρέχουμε. Οι συνεργάτες μας μας εμπιστεύονται επειδή προσφέρουμε λύσεις που απαντούν στις ανάγκες τους», δήλωσε η Managing Director της AHI Carrier Ν.Α Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε κα. Κατερίνα Δήμα. 

Φωτογραφία (από αριστερά προς δεξιά): Ο κ. Jean Francois Hendrickx, Toshiba EMEA Sales & Marketing Director, η κα. Κατερίνα Δήμα, Managing Director και η κα. Σοφία Τιλαβερίδη, Marketing Manager της AHI Carrier, με τον κ. Toru Kudo, Πρόεδρο & CEO της Toshiba Carrier Corporation, στην απονομή του βραβείου.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η AHI Carrier ΝΑ Ευρώπης Α.Ε δραστηριοποιείται σε 14 χώρες της Νοτιοανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης, και έχει την ευθύνη για τη διανομή και τις υπηρεσίες μετά την πώληση των προϊόντων κλιματισμού  Carrier και Toshiba.  Προσφέρει ευρύ φάσμα λύσεων θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η σταθερά ανοδική πορεία και γεωγραφική επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, την καθιστούν μια από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις που, παρά τις δυσκολίες του οικονομικού περιβάλλοντος, εξακολουθεί να επενδύει σε προσωπικό και υποδομές.


Σχετικά θέματα