βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Η WATT+VOLT είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πανελλαδικά

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, έχοντας ήδη συμπληρώσει 7 χρόνια ισχυρής παρουσίας στον κλάδο της ενέργειας, συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της. Στο πλαίσιο της επιτυχημένης πορείας της, ολοκληρώνει το 2018 έχοντας αναπτύξει 25 σημεία εξυπηρέτησης πανελλαδικά, που απαρτίζονται από καταστήματα (ιδιόκτητα ή franchise), αλλά και καταστήματα επίσημων συνεργατών. Με γνώμονα την πελατοκεντρική στρατηγική ανάπτυξής της η εταιρεία στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την ενίσχυση της παρουσίας της μέσω της δημιουργίας φυσικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Η WATT+VOLT είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη και καινοτόμος ελληνική εταιρεία που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα πελατών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος ενέργειας που έχει στη διάθεσή του ένα τόσο μεγάλο δίκτυο καταστημάτων. Η είσοδος της WATT+VOLT στη λιανική αγορά πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2017 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά  και σε μικρότερες πόλεις ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και αποτελώντας σε πολλές περιοχές το πρώτο κατάστημα ενέργειας. Από τα 25 καταστήματα του δικτύου τα 8 λειτουργούν στη Β. Ελλάδα, ενώ στην Αθήνα η εταιρεία λειτουργεί με 2 καταστήματα, ένα στο Μαρούσι και ένα στη Νίκαια.

Στα καταστήματα της WATT+VOLT που ξεχωρίζουν για το πρωτοποριακό design τους, οι καταναλωτές απολαμβάνουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, έχοντας άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας που βρίσκεται πάντα δίπλα τους για να τους βοηθήσει να επιλέξουν σωστά και εύκολα τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες τους, αλλά και να απαντήσει σε κάθε τους απορία σχετικά με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει.  Όλοι οι πελάτες μπορούν να ωφεληθούν σημαντικής έκπτωσης στο ρεύμα και το φυσικό αέριο, να ενημερωθούν σχετικά με τις καινοτόμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και τις «έξυπνες» υπηρεσίες IoT (smartwatt, smarteverything), καθώς και τις τρέχουσες προσφορές. Όσοι επιθυμούν να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες εμπιστευόμενοι τη WATT+VOLT, έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν την αίτησή τους μέσω μιας εύκολης και γρήγορης διαδικασίας αλλαγής παρόχου, καθώς και να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους.

Όραμα της WATT+VOLT παραμένει η ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, το οποίο επιτυγχάνει μέσω του εκτεταμένου και διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου καταστημάτων που διαθέτει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τα σημεία εξυπηρέτησης που έχει αναπτύξει, φέρνουν τη WATT+VOLT ένα βήμα πιο κοντά στις ανάγκες των πελατών της και συμβάλουν σημαντικά στην ικανοποίησή τους.

Στο ακόλουθο link μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλα τα σημεία εξυπηρέτησης ανά την Ελλάδα:

https://www.wattvolt.gr/customerssupport/stores/map/

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που έθεσε σε εφαρμογή τον Απρίλιο του 2018.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει, μέσω των προγραμμάτων Corporate Energy και Home Energy, σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις. Παράλληλα, μέσω του Ελεύθερου Προνομιακού Προγράμματος Liberty, εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης.

Τις ανταγωνιστικές αυτές χρεώσεις που οδηγούν στην άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων για την επιχείρηση και το σπίτι αντίστοιχα είναι σε θέση να τις εξασφαλίσει χάρη στην ισχυρή δραστηριοποίησή της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, το 2016 αποτέλεσε την πρώτη ελληνική ιδιωτική επιχείρηση που συμμετείχε στο European Energy Exchange (ΕΕΧ), το μεγαλύτερο Ενεργειακό Χρηματιστήριο της Ευρώπης, καθώς επίσης και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά. Παράλληλα, είναι επίσης μέλος της Joint Allocation Office (JAO) και του Συντονιστικού Γραφείου Δημοπρασιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (SEE CAO).

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IOT). Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες πρωτοποριακές υπηρεσίες διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, όπως το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smarteverything, η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smartenergy, αλλά και η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της και με απώτερο σκοπό να έρθει πιο «κοντά» στο  καταναλωτικό της κοινό δίνοντας έμφαση στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, η WATT+VOLT αναπτύσσει δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, έχοντας ήδη αναπτύξει 25 καταστήματα και επίσημους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr ή καλέστε στο 183 83.


Σχετικά θέματα