βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Ενεργειακά Τζάκια

Καινοτόμοι ξυλολέβητες για οικονομική θέρμανση από την 3Ds Energy

topmax2Η 3Ds Energy Α.Ε.  σε συνεργασία με την εταιρία  TOPMAX ,της οποίας αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα παρουσιάζει  τα δύο μοντέλα λεβητών ξύλου υψηλής απόδοσης . Ένα συμβατικό μοντέλο και ένα πλήρως αυτοματοποιημένο ξυλολέβητα που παρέχει εξοικονόμηση καυσίμου καθώς και απόλυτη ακρίβεια στη θερμοκρασία δωματίου (Kotel Top- Klasik  και Kotel  Uni-Plus).

Λέβητας ξύλου TOPMAX  UNI  Plus

Ο λέβητας στερεών καυσίμων TOPMAX UΝΙ αποτελεί μια ιδανική και οικονομική λύση για εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης κατοικιών αλλά και επαγγελματικών κτιρίων. Διαθέτει υψηλή απόδοση και αυτονομία καυσίμου (ξύλου, μπριγκέτα κ.α.) έως και 8 ώρες. Η λειτουργία του είναι πολύ απλή και ελέγχεται από ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πίνακα.

Ο λέβητας στερεών καυσίμων TOPMAX UΝΙ είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από υψηλής ποιότητας χαλύβδινο σκελετό και εξωτερική μόνωση πάχους 5mm. Στο εσωτερικό του είναι τοποθετημένα τρία οριζόντια χαλύβδινα διαφράγματα-αναστολείς καυσαερίων, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εναλλαγή θερμότητας μεταξύ αυτών και του νερού που διατρέχει τα τοιχώματα και το εσωτερικό του λέβητα. Η προσαγωγή αέρα στο χώρο καύσης γίνεται με τη βοήθεια ανεμιστήρα, του οποίου η λειτουργία ελέγχεται ηλεκτρονικά. Ο μεγάλος θάλαμος καύσης και η μαντεμένια σχάρα τοποθέτησης του καύσιμου υλικού εγγυώνται την απρόσκοπτη και εγγυημένη λειτουργία του λέβητα. Λόγω της υψηλής του απόδοσης και του ελεγχόμενου τρόπου καύσης η ποσότητα της στάχτης που παράγεται είναι μικρή και απαιτείται εξαγωγή της σε αραιά χρονικά διαστήματα.

Ο λέβητας στερεών καυσίμων TOPMAX UΝΙ συνοδεύεται από διετή εγγύηση και ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων εύκολης και αυτόματης λειτουργίας. Επίσης με τον λέβητα παρέχονται τα εργαλεία και οι οδηγίες καλής συντήρησης και καθαρισμού.

Χαρακτηριστικά λέβητα στερεών καυσίμων TOPMAX  UΝΙ: 

– Δυνατότητα καύσης όλων των στερεών τύπων καυσίμων (ξύλο, μπριγκέτα, λιγνίτη, κ.α.).

– Υψηλή απόδοση καύσης έως και 80% για όλους τους τύπους των στερεών καυσίμων.

– Πολύ χαμηλά επίπεδα των επιβλαβών εκπομπών κατά την καύση-οικολογική λειτουργία.

– Σχεδιασμός και υλικά κατασκευής υψηλής ποιότητας.

– Δυνατότητα σύνδεσης με θερμοστάτη χώρου και boiler (θερινή λειτουργία).

– Έλεγχος και σύνδεση με κυκλοφορητή κεντρικής θέρμανσης αλλά και ζεστού νερού χρήσης.

– Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου με ενδείξεις των συνθηκών λειτουργίας του λέβητα.

– Ενσωματωμένος ανεμιστήρας με χαμηλά επίπεδα θορύβου.

– Βαλβίδα ασφαλείας και σύστημα εκκένωσης νερού λέβητα.

– Αυτονομία λειτουργίας με ένα γέμισμα έως και 8 ώρες σε κανονική λειτουργία και έως 12 ώρες σε συνθήκες ελάχιστης ισχύς.

– Απλή και εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία.

– Εύκολη πρόσβαση τροφοδοσίας καυσίμου.

– Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά 

levitas_1

 

levitas_2