βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Κομψός σχεδιασμός και εξοικονόμηση ενέργειας με τη νέα σειρά οικιακών κλιματιστικών Ocean Smart Inverter της LG

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τα μοντέλα της νέας σειράς οικιακών κλιματιστικών Ocean Smart Inverter, τα οποία αποτελούν την ιδανική επιλογή για τη δημιουργία ενός υγιούς και ευχάριστου κλίματος εντός οποιουδήποτε χώρου. Συνδυάζοντας λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας με τον κομψό σχεδιασμό και την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση προσφέρουν ισχυρές επιδόσεις βελτιώνοντας παράλληλα αισθητά την ποιότητα ζωής στο χώρο διαβίωσης.

Διαθέτοντας τη λειτουργία Active Energy Control, τα νέα κλιματιστικά της LG  προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας και να δημιουργούν μια δροσερή και άνετη ατμόσφαιρα. Συγκεκριμένα, οι καινούριες λύσεις της εταιρείας είναι έως και 29% πιο αποδοτικές σε σχέση με αντίστοιχες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.

Επιπλέον, ενσωματώνουν τον ιονιστή Plasmaster με αυτόνομη λειτουργία ο οποίος απελευθερώνει πάνω από δύο εκατομμύρια δέσμες πολωμένων ιόντων προστατεύοντας από τις επιβλαβείς ουσίες που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα και αποστειρώνοντας όχι μόνο τον αέρα που περνάει μέσα από το air conditioner, αλλά και τις γύρω επιφάνειες για ένα περισσότερο ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

Τα νέα κλιματιστικά της LG προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής Silent Mode, η οποία μειώνει το θόρυβο της εξωτερικής μονάδας έως και 3dBA, ενώ παράλληλα μειώνεται και το επίπεδο θορύβου της εσωτερικής μονάδας. Παράλληλα, ο κομψός σχεδιασμός που τα συνοδεύει με το μοναδικό φινίρισμα στο μπροστινό κάλυμμα, την απαλή κίνηση του πτερυγίου και τη ‘μαγική’ οθόνη LED η οποία είναι ορατή μόνο όταν το κλιματιστικό βρίσκεται σε λειτουργία, μετατρέπουν τις νέες λύσεις της εταιρείας σε μικρά έργα τέχνης που μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιοδήποτε χώρο.

Τέλος, τα κλιματιστικά LG έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να τοποθετούνται εύκολα και αποτελεσματικά ενώ διαθέτουν κάλυψη 10ετούς εγγύησης του συμπιεστή. Επίσης, η σειρά Ocean Smart Inverter φέρει πιστοποίηση από το διεθνή οργανισμό ‘Eurovent’ για την ενεργειακή της αποδοτικότητα, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας.

Η καινούρια σειρά κλιματιστικών της εταιρείας είναι διαθέσιμη σε μοντέλα από 9.000 έως 18.000 BTU και  κυκλοφορεί  στην Ελληνική αγορά από τον Μάϊο του 2017.


Σχετικά θέματα