βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Με κάθε αγορά LG ArtCool Mirror κλιματιστικού με λειτουργία Wi-Fi η LG προσφέρει ιδανικό κλίμα στους καταναλωτές μαζί με μια μηχανή Nespresso Inissia

Η LG Electronics (LG) Ελλάς προχωρά σε μια μοναδική προσφορά για τους καταναλωτές οι οποίοι λαμβάνουν μία μηχανή Nespresso Inissia και ένα Aeroccino μαζί με την αγορά ενός κλιματιστικού Smart Inverter, εξοπλισμένου με λειτουργία Wi- Fi από τη σειρά Mirror, κάνοντας το καλοκαίρι τους ακόμα πιο δροσερό!

Τα κλιματιστικά της LG συμπληρώνουν μοναδικά οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο συνδυάζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις με την εντυπωσιακή εμφάνιση. Η επίπεδη, σε μαύρο χρώμα, εξωτερική όψη που παραπέμπει σε καθρέφτη και το αντίστοιχο πλαίσιο που κυριαρχούν στη μπροστινή πλευρά της μονάδας προσθέτουν μια επιπλέον πινελιά κομψότητας στον ήδη εντυπωσιακό σχεδιασμό του, μετατρέποντάς το στην ιδανική επιλογή για χώρους υψηλής αισθητικής.

Τα Smart Inverter κλιματιστικά της σειράς Mirror ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα το κλιματιστικό από το κινητό τους, μέσω της εφαρμογής LG SmartThinQ®, είτε βρίσκονται εντός είτε βρίσκονται εκτός του σπιτιού τους. Το έξυπνο app προσφέρει διάφορες προσωποποιημένες επιλογές, επιτρέποντάς τους να επιλέξουν τον επιθυμητό τρόπο λειτουργίας (θερμοκρασία, ταχύτητα ανεμιστήρα, κατεύθυνση περσίδων κτλ.) και να αποθηκεύσουν τις ρυθμίσεις τους.

Η επιλογή συνδεσιμότητας της εφαρμογής SmartThinQ® επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κλείνουν τη συσκευή καθώς βγαίνουν από το χώρο, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα πρακτικό για όσους είναι πολυάσχολοι και βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Επιπλέον, τα κλιματιστικά διαθέτουν τη λειτουργία Smart Diagnosis για εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω smartphone για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών θεμάτων.

H προσφορά ισχύει από τις 19 Ιουνίου 2017 έως 31 Ιουλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Σχετικά θέματα