βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Το ανανεωμένο LG ARTCOOL Gallery έρχεται από την LG με νέα προηγμένα χαρακτηριστικά

Εξαιρετικός σχεδιασμός, αξεπέραστη ενεργειακή απόδοση και υγιεινή ατμόσφαιρα

Το κλιματιστικό ARTCOOL Gallery από τη σειρά DualCool της LG Electronics (LG) με ανανεωμένο σχεδιασμό και ψυκτικό υγρό R32 επανέρχεται και φέρνει ένα φιλικό προς το περιβάλλον έργο τέχνης στο χώρο σας, ενσωματώνοντας παράλληλα προηγμένες τεχνολογίες, όπως δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi modem[1]. Ο κομψός σχεδιασμός του επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν τη συλλογή εικόνων της επιλογής τους στο ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο, προσδίδοντας αισθητική και προσωπικό στυλ.

Το ανανεωμένο κλιματιστικό Artcool Gallery της διαχρονικής σειράς οικιακού κλιματισμού LG ARTCOOL επανέρχεται με ψυκτικό μέσο R32, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς ως οικολογικό προϊόν και είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου, που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό ψυκτικό υγρό. Στην ‘καρδιά’ της μονάδας βρίσκεται ο μοναδικός Dual Inverter συμπιεστής, εξασφαλίζοντας ισορροπία, σταθερότητα, αποδοτικότητα, καθώς και γρήγορη ψύξη με περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας (έως και 70%) σε σχέση με τους συμβατικούς συμπιεστές.

Επιπλέον, με τη δυνατότητα σύνδεσης WiFi modem και την αποκλειστική εφαρμογή ελέγχου οικιακών συσκευών της LG Smart ThinQ,  ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει τις αγαπημένες του ρυθμίσεις και να ελέγχει την κατάσταση και τις λειτουργίες του κλιματιστικού ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεται μέσω του smartphone.

Το νέο κλιματιστικό διαθέτει τη λειτουργία Auto Cleaning για αυτόματο καθαρισμό, ενώ με την εξειδικευμένη επίστρωση Gold Fin™ προστατεύεται η επιφάνεια του εναλλάκτη θερμότητας από την ανεπιθύμητη φθορά στον χρόνο και τη διάβρωση.

Παράλληλα, με τη λειτουργία Fast Cooling το ψυχρό ρεύμα αέρα φτάνει σε όλες τις γωνίες του δωματίου, κρατώντας το χώρο δροσερό και άνετο, ανεξάρτητα από το σημείο εγκατάστασης του κλιματιστικού. Ταυτόχρονα με τη λειτουργία Fast heating,το LG Artcool Gallery προσφέρει ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον, ικανοποιώντας την ανάγκη των χρηστών για θέρμανση σε μεγαλύτερους χώρους σε συντομότερο χρόνο με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Τέλος, το Artcool Gallery λειτουργεί σε χαμηλό επίπεδο θορύβου, όπως όλα τα κλιματιστικά της LG, χάρη στη λειτουργία Silent mode, που προσφέρει μία γαλήνια ατμόσφαιρα, μειώνοντας τους θορύβους.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000  ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com


[1] Mπορεί να συνδεθεί με τη χρήση του πρόσθετου εξαρτήματος WiFi controller PWFMDD200


Σχετικά θέματα