βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Πετρέλαιο

Χωρίς θέρμανση Αστυνομία – Πυροσβεστική της Ηλείας

Αναγκασμένοι να εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι οι εκατοντάδες ένστολοι και το προσωπικό των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας και της Πυροσβεστικής και αυτό γιατί για πρώτη χρονιά φέτος, δεν δόθηκε καμία πίστωση για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης των υπηρεσιών από τα αντίστοιχα Αρχηγεία.

 Η έλλειψη του πετρελαίου θέρμανσης ειδικά τις τελευταίες μέρες που το τσουχτερό κρύο έκανε την εμφάνισή του στην Ηλεία, προκαλεί σωρεία αντιδράσεων των εκπροσώπων των τοπικών ενώσεων, οι οποίοι ζητούν από το αρμόδιο υπουργείο να δώσει λύση ώστε να μην επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο οι ένστολοι, που προσπαθούν κάτω από δύσκολες συνθήκες να εκτελούν τα καθήκοντά τους, καθημερινά.
 Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και οι υπάλληλοι και το ένστολο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, που παρά τις οχλήσεις στο αρμόδιο υπουργείο, μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει πίστωση για προμήθεια πετρελαίου. Μάλιστα η εικόνα των κρατητηρίων του Α.Τ. Πύργου, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν όπου σε συνδυασμό με την απουσία θέρμανσης επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη διαμονή των κρατουμένων.
Πηγή: Patrisnews.com