βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

Όλες οι πληροφορίες για το φυσικό αέριο ένα κλικ μακρυά

aerioΗ νέα διαδραστική εφαρμογή, που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΕΠΑ Αττικής, έρχεται να δώσει όλες τις απαντήσεις στα φλέγοντα ερωτήματα που απασχολούν τον καταναλωτή όχι μόνο σχετικά με τα οφέλη του φυσικού αερίου, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί αυτό να ενταχθεί στην καθημερινότητά του.

Χάρη στη νέα διαδραστική εφαρμογή κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί ανά πάσα στιγμή, από το smartphone του ή το tablet του, να γνωρίσει τις χρήσεις του φυσικού αερίου, τα πλεονεκτήματα που αυτό του προσφέρει και τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο της εταιρείας.

Ακολουθώντας ένα φιλικό μενού και με τη βοήθεια φωνητικών οδηγιών, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο εγκατάστασης που τον ενδιαφέρει (κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση) και στη συνέχεια να περιηγηθεί στους εσωτερικούς χώρους ενός διαμερίσματος στο οποίο χρησιμοποιείται φυσικό αέριο για θέρμανση, μαγείρεμα και ζεστό νερό.

Στη συνέχεια, και ανάλογα πάντα με την περίπτωση (κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση), ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να ενημερωθεί για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου αλλά και να γνωρίσει τεχνικές λεπτομέρειες κάθε σταδίου της εγκατάστασης.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.aerioattikis.gr/vstream/index.html και ανακαλύψτε εύκολα, γρήγορα, διασκεδαστικά και πάντα με τη βοήθεια της ΕΠΑ Αττικής τη νέα καθημερινότητα που μπορεί να σας προσφέρει η πλέον σύγχρονη, φιλική και οικονομική μορφή ενέργειας.