βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Κλιματιστικό

Αντλίες θερμότητας και κλιματιστικά προτείνει η LG

Νέες, ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης για το σπίτι παρουσίασε η LG Electronics.

Όπως αναφέρει η εταιρία, τα οικιακά κλιματιστικά LG, καθώς και οι αντλίες θερμότητας Therma V και Hydrokit αποτελούν τις ιδανικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες θέρμανσης κάθε σπιτιού, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και μειώνοντας σημαντικά το κόστος θέρμανσης σε σχέση με το πετρέλαιο.

Τα οικιακά κλιματιστικά LG καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες ενός σπιτιού για θέρμανση και ψύξη. Οι συσκευές κλιματισμού της LG διαθέτουν υψηλή αισθητική και εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς επίσης προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Συγκεκριμένα η εξοικονόμηση σε σχέση με τις συμβατικές λύσεις θέρμανσης φτάνει το 80%, ενώ διαθέτουν υψηλούς συντελεστές απόδοσης και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους έχουν πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου κατά τη λειτουργία, ενώ τα ειδικά φίλτρα καθαρισμού αέρα των εσωτερικών μονάδων εξασφαλίζουν υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον.

Επιπλέον οι αντλίες θερμότητας Therma V και Hydrokit της LG αποτελούν την οικονομικότερη λύση για τη θέρμανση χώρου και νερού με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, αφού αποδίδουν έως και τέσσερις φορές περισσότερη θερμότητα σε σχέση με ένα λέβητα πετρελαίου, εξασφαλίζοντας έως και 80% εξοικονόμηση χρημάτων. Πρόκειται για ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης, που προορίζονται είτε για αντικατάσταση του παραδοσιακού λέβητα πετρελαίου είτε για εγκατάσταση σε νέες κατοικίες.

Οι αντλίες θερμότητας Therma V και Ηydro Kit είναι απόλυτα συμβατές με σώματα καλοριφέρ και ενδοδαπέδια θέρμανση. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ψύξης με την επιλογή των κατάλληλων εσωτερικών σωμάτων, αλλά και παροχής ζεστού νερού χωρίς επιπλέον κατανάλωση ενέργειας.

Οι αντλίες θερμότητας Therma V είναι ιδανικές για μικρές και μεσαίες κατοικίες, ενώ οι Hydrokit για μεγάλες κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Και οι δύο λύσεις είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και ελαχιστοποίηση των εκπομπών CO₂ σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα λέβητα.