βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Αντλίες θερμότητας

Αντλίες θέρμανσης: Όλα όσα θέλετε να μάθετε από την Olympic Engineering & Consulting

antlia thermotitasΗ εταιρεία Olympic Engineering & Consulting διοργανώνει για 2η χρονιά διήμερο event ενημέρωσης για τις αντλίες θερμότητας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «τα έξοδα για θέρμανση είναι υψηλά και οι περισσότεροι αναζητούν εναλλακτικές μεθόδους για να μειώσουν τα κόστη τους. Η πιο οικονομική μέθοδος θέρμανσης είναι η αντλία θερμότητας. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι οι αντλίες, αν και η φιλοσοφία λειτουργίας τους και η τεχνολογία με την οποία λειτουργούν δεν είναι καινούργιες.

Οι αντλίες εφαρμόζονται σε χώρες με πολύ χειρότερες κλιματολογικές συνθήκες (πχ Βόρεια Ευρώπη), εδώ και δεκαετίες. Ο λόγος είναι απλός: Το κόστος λειτουργίας είναι 50% έως 80% χαμηλότερο σε σχέση με το πετρέλαιο.

Θα εξηγήσουμε τον τρόπο λειτουργίας της αντλίας θερμότητας και θα δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

Πώς λειτουργεί η αντλία θερμότητας; Πόσο κοστίζει; Πρέπει να αλλάξω θερμαντικά σώματα; Ταιριάζει σε όλα τα κτίρια; Πόσο καταναλώνει; Συμφέρει; Πότε θα κάνω απόσβεση; Είναι επιδοτούμενη; Πόσο χώρο χρειάζεται; Η εγκατάσταση είναι δύσκολη;»

Η προσέλευση θα είναι ελεύθερη για το κοινό από τις 09:00 το πρωί έως και τις 08:00 το βράδυ.

Ανοιχτές παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό ΕΜΠ Σιδηροκαστρίτη Ζώη την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στις 18:00 και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στη 13:00.

Επίσης, θα προβληθούν βίντεο, σλάιντς και θα γίνει ζωντανή επίδειξη λειτουργίας αντλίας θερμότητας.