βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Βραβείο πωλήσεων για το τμήμα θέρμανσης της Bosch Eλλαδας

Ο Όμιλος Bosch βράβευσε τα τμήματα Θέρμανσης των θυγατρικών του, αναφορικά με τον ρυθμό ανάπτυξης του κύκλου εργασιών τους το 2018. Στο πλαίσιο αυτό, το τμήμα Θέρμανσης της Βοsch Eλλάδας κατάφερε να αποσπάσει ένα τιμητικό βραβείο πωλήσεων για 3η φορά στα χρονικά.

Το τμήμα Θέρμανσης της Bosch Ελλάδας επιδεικνύει τα τελευταία τέσσερα χρόνια μια σημαντική αύξηση στον κύκλο εργασιών, η οποία κινείται μεσοσταθμικά με ρυθμό ανάπτυξης 18% ετησίως. Ο τζίρος του Τμήματος, ο οποίος και ξεπέρασε τα 8 εκατομμύρια ευρώ το 2018, σχεδόν διπλασιάστηκε εν συγκρίσει με το 2014. Αυτή η αυξητική τάση επιβεβαιώνεται και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, ενώ και για το δεύτερο εξάμηνο οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες. Η κύρια προϊοντική κατηγορία, που έχει και τη μεγαλύτερη συνδρομή στο θετικό αυτό αποτέλεσμα, είναι οι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου.

Ο Όμιλος Bosch έχει κατακτήσει ηγετικό ρόλο στην αγορά επίτοιχων λεβήτων συμπύκνωσης αερίου πανευρωπαϊκώς, ενώ και στην Ελλάδα η εταιρεία έχει κερδίσει σημαντικά μερίδια κατά τα τελευταία χρόνια και πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη αγορά, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προϊοντική παλέτα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εγχώριας ζήτησης. Η μετάβαση από συμβατικούς λέβητες πετρελαίου σε λέβητες συμπύκνωσης υψηλής απόδοσης, η εισαγωγή στον οικιακό κλιματισμό, καθώς και η αύξηση των βιομηχανικών ατμολεβήτων έχουν συνδιαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.


Σχετικά θέματα