βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Αντλίες θερμότητας

Αντλία θερμότητας Climaveneta στον “Άγιο Σάββα”

Στις αρχές Δεκεμβρίου παραδόθηκε στο Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών “Άγιος Σάββας”, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 171, ένα αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα Climaveneta της νέας σειράς NX και συγκεκριμένα μοντέλο NX /CA 0814T, ψυκτικής απόδοσης 235 kW και ενεργειακής κλάσης Α.

Το ψυκτικό συγκρότημα Climaveneta τοποθετήθηκε στο δώμα του νοσοκομείου, σε αντικατάσταση παλαιότερου ψύκτη και συνδέθηκε με υφιστάμενες κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, που κλιματίζουν τους χώρους χειρουργείων και νοσηλείας του νοσοκομείου.

Ο βαθμός απόδοσης του συγκεκριμένου μηχανήματος είναι 3,23 σε συνθήκες Eurovent. Η σειρά Climaveneta NX φέρει συμπυκνωτές με πτερύγια και σωλήνες αλουμινίου, η γεωμετρία των στοιχείων είναι τύπου V που εγγυάται τη μέγιστη θερμική συναλλαγή, ενώ ο εναλλάκτης φρέον – νερού είναι κελύφους αυλών με ενισχυμένη θερμική μόνωση.

Σε πολλά νοσοκομεία της Ελλάδας έχουν παραδοθεί από τη Δέλτα Τεχνική και λειτουργούν με επιτυχία, εδώ και πολλά χρόνια, ψυκτικά συγκροτήματα και αντλίες θερμότητας Climaveneta.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μηχανήματα Climaveneta, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210 94 00 720 ή να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες μας: http://www.deltatechniki.gr www.climaveneta-economy.gr