βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

ΕΔΑ Αττικής: Συμμετέχουμε στην έκθεση Climatherm Energy 2020

Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής συμμετέχει και φέτος στη μοναδική και εξειδικευμένη στον χώρο της ενέργειας Διεθνή Έκθεση, “Climatherm Energy 2020”. Η έκθεση θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo”, από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020. 

Στη διάθεση ιδιωτών και επαγγελματιών θα βρίσκονται έμπειροι εκπρόσωποι της ΕΔΑ Αττικής για την ενημέρωσή τους αναφορικά με τη διαθεσιμότητα δικτύου φυσικού αερίου στις περιοχές του ενδιαφέροντος τους, τον προγραμματισμό επεκτάσεων του δικτύου, τις προσφορές της ΕΔΑ Αττικής, καθώς και τον κομβικό ρόλο του φυσικού αερίου στην ενεργειακή αγορά. 

Έχετε ακόμη ένα λόγο για να μας επισκεφτείτε. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΕΔΑ Αττικής θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για την κλήρωση μοναδικών δώρων, η οποία θα διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου, ώρα 18:00 μ.μ., στο εκθεσιακό μας περίπτερο. 

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ. 

Το περίπτερο της ΕΔΑ Αττικής θα φιλοξενηθεί στο Hall 3 – Διάδρομος Δ-Ε – Αριθμός 69 του εκθεσιακού κέντρου. 

Μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί, έχετε τη δυνατότητα να προβείτε στην προεγγραφή σας για την απόκτηση δωρεάν ηλεκτρονικής κάρτας εισόδου η οποία θα διευκολύνει σημαντικά την είσοδό σας στην Διεθνή έκθεση Climatherm – Energy 2020. https://climatherm.gr/visitors/personal-free-pass.html 

Πληροφορίες για τους δυνατούς τρόπους της πρόσβασής σας στον εκθεσιακό χώρο, μπορείτε να βρείτε εδώ.


Σχετικά θέματα