βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Εξοικονόμηση ενέργειας

Εξοικονόμηση ενέργειας για ξενοδοχεία στη Horeca από την Climaveneta

climavenetaH Climaveneta, ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός κατασκευαστής κεντρικών συστημάτων ζεστού νερού, θέρμανσης & κλιματισμού συμμετέχει στη φετινή HORECA, τη σημαντικότερη έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο στην Ελλάδα.

Η Climaveneta καλεί τους ξενοδόχους με μονάδες κάθε μεγέθους, υπό κατασκευή ή υφιστάμενες να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο θα μειώσουν τα έξοδα τους για ζεστά νερά χρήσης, θέρμανση ή κλιματισμό κατά 50%, αυξάνοντας άμεσα την κερδοφορία τους και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες προς τους πελάτες τους.

Έχοντας πάνω από 41 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, η Climaveneta έχει εγκαταστήσει επιτυχημένα τα συστήματα της σε δεκάδες ξενοδοχεία στην Ελλάδα και χιλιάδες ανά τον κόσμο. Η τεχνολογία των αντλιών θερμότητας που χρησιμοποιεί η Climaveneta συναντάται πλέον σε κάθε νέο ξενοδοχείο ή πτέρυγα μονάδας που κατασκευάζεται. Επιπλέον, ειδικά μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να αντικαθιστούν εύκολα τους λέβητες σε υφιστάμενες  μονάδες κάθε μεγέθους, προσφέροντας ακόμα και με τις σημερινές χαμηλές τιμές πετρελαίου εξοικονόμηση της τάξης του 50%.

Η φετινή HORECA είναι η 10η κατά σειρά και λαμβάνει χώρα στο διάστημα 6 – 9 Φεβρουαρίου στο METROPOLITAN EXPO του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος. Η Climaveneta θα βρίσκεται στην αίθουσα 2, περίπτερο C24.