βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Επέκταση εγγύησης για τα υψηλών αντοχών και επιδόσεων συστήματα MULTI Split της LG

Επέκταση εγγύησης από τα 5 σε 10 χρόνια προσφέρει η εταιρεία για τα προϊόντα της σειράς Multi Split που προσφέρουν λειτουργική ευελιξία και προσθήκη επιπλέον εσωτερικών μονάδων ανά πάσα στιγμή 

Tο τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) προσφέρει επέκταση εγγύησης από τα 5 σε 10 χρόνια για τα προϊόντα της σειράς MULTI Split[1], τα οποία παρέχουν ασύγκριτα οφέλη για σπίτια και χώρους με πολλά δωμάτια σε σύγκριση με τα Single Split κλιματιστικά. Αυτή η εξαιρετικά αποτελεσματική λύση απαιτεί μόνο μια εξωτερική μονάδα υψηλής απόδοσης για την ταυτόχρονη λειτουργία έως και εννέα εσωτερικών μονάδων. Προσφέροντας ευέλικτες λειτουργίες κλιματισμού, το σύστημα MULTI Split συνδυάζει τα τεχνικά πλεονεκτήματα τόσο των Single Split λύσεων, όσο και μεγαλύτερων συστημάτων κεντρικού κλιματισμού.

Σε αντίθεση με τη λύση Single Split, οι λύσεις LG MULTI Split προσφέρουν λειτουργική ευελιξία που επιτρέπει την προσθήκη επιπλέον εσωτερικών μονάδων ανά πάσα στιγμή[2]. Τα σπίτια που διαθέτουν πολλά δωμάτια συνήθως δεν χρησιμοποιούν τα κλιματιστικά σε πλήρη λειτουργία, αλλά ανάλογα την ώρα της ημέρας και με διαφορετικό τρόπο. Η εξωτερική μονάδα του MULTI Split συνδέεται με πολλαπλές εσωτερικές μονάδες παρέχοντας σε όλες ψυκτικό μέσο για την ταυτόχρονη λειτουργία τους, ενώ το Single Split παρέχει σε μόνο μια εσωτερική μονάδα.

Το MULTI Split έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τόσο το κόστος, όσο και την ενεργειακή απόδοση. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να τοποθετηθούν εσωτερικές μονάδες σε οποιοδήποτε δωμάτιο, προσθέτοντας επιπλέον μονάδες ανάλογα με τις ανάγκες τους χωρίς να χρειάζεται διαφορετική εξωτερική μονάδα. Με τον τρόπο αυτό μπορούν οι χρήστες να αξιοποιήσουν τον χώρο τους πολύ πιο αποτελεσματικά, εξαλείφοντας την ανάγκη εγκατάστασης επιπλέον εξωτερικών μονάδων και επιπρόσθετου κόστους.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά εγγυώνται τη μέγιστη αποδοτικότητα τόσο σε ένα διαμέρισμα, όσο και σε εμπορικούς χώρους, όπως εστιατόρια ή καταστήματα, με προηγμένες τεχνολογίες, όπως ο αποκλειστικός εναλλάκτης θερμότητας “Ocean Black Fin” της LG που εγγυάται τη λειτουργία ακόμα και σε βεβαρυμμένα περιβάλλοντα.

Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία LG Smart Inverter εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια από τους συμβατικούς συμπιεστές, χάρη στο μεγαλύτερο εύρος λειτουργίας του. Ο έξυπνος αισθητήρας ανιχνεύει την πίεση και τη θερμοκρασία του ψυκτικού μέσου, βελτιστοποιώντας συνεχώς τη λειτουργία του συμπιεστή[3]. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν την ψύξη ενός χώρου έως και 30% γρηγορότερα και τη θέρμανσή του έως και 44%.[4] Ο έξυπνος αισθητήρας ενισχύει, επίσης, την ανθεκτικότητα των εξωτερικών μονάδων, ελέγχοντας τον συμπιεστή με ακριβή ανίχνευση της πίεσης του ψυκτικού μέσου και επιτρέποντας τη μείωση του ποσοστού αστοχίας μιας μονάδας LG MULTI Split κατά 22% σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα.

Επίσης, ο έξυπνος έλεγχος φορτίου (Smart Load Control) έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση του MULTI Split, ανιχνεύοντας την εξωτερική θερμοκρασία και προσαρμόζοντας ανάλογα τη θερμοκρασία του ψυκτικού μέσου που εισέρχεται στην εσωτερική μονάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας κατά 48% σε σύγκριση με τα συμβατικά μοντέλα[5]. Επιπλέον αυτών των πλεονεκτημάτων, το MULTI Split διαθέτει IoT τεχνολογία που υποστηρίζεται από την πλατφόρμα LG SmartThinQ. Αυτό επιτρέπει σε συσκευές όπως, κινητά ή τάμπλετ, που είναι συνδεδεμένες μέσω Wi-Fi να έχουν πρόσβαση στο σύστημα κλιματισμού από οπουδήποτε, επιτρέποντας στους χρήστες να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν το κλιματιστικό ή να ρυθμίζουν απομακρυσμένα τις θερμοκρασίες ψύξης ή θέρμανσης.

Για ένα πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό σύστημα κλιματισμού σε μικρούς και μεσαίους χώρους που έχουν διάφορες χρήσεις, το MULTI Split της LG είναι η πιο αποδοτική λύση, καθώς συνδυάζει ένα εύρος λειτουργιών, ενεργειακή απόδοση, εξοικονόμηση χώρου, και 10ετή εγγύηση στους Inverter συμπιεστές, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη και βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη θετική εμπειρία των χρηστών της.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business

Η επέκταση εγγύησης ισχύει για τα προϊόντα με ημερομηνία αγοράς από το Μάιο 2018.

Ο αριθμός των πρόσθετων εσωτερικών μονάδων ποικίλλει ανάλογα με τη χωρητικότητα της εξωτερικής μονάδας. Όταν μια εξωτερική μονάδα χρησιμοποιεί τον μέγιστο αριθμό εσωτερικών μονάδων, η απόδοση των εσωτερικών μονάδων μπορεί να περιοριστεί ανάλογα με την ονομαστική απόδοση της εξωτερικής μονάδας.

Διατίθεται σε μοντέλα εξωτερικών μονάδων με συγκεκριμένες προδιαγραφές απόδοσης

Βάσει εσωτερικών δοκιμών.

Δεδομένα όταν η εσωτερική μονάδα εκτελεί λειτουργία ψύξης με τον θερμοστάτη ρυθμισμένο στους 20 ° C.


Σχετικά θέματα