βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Αντλίες θερμότητας

Επαγγελματικά σεμινάρια για τις αντλίες θερμότητας Climaveneta

Τεχνικά σεμινάρια για τις αντλίες θερμότητας Climaveneta διοργανώνει η Δέλτα Τεχνική, αποκλειστικός εισαγωγέας των μηχανημάτων Climaveneta στην Ελλάδα.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε Επαγγελματίες Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες κι Ενεργειακούς Επιθεωρητές, παρέχονται δωρεάν και πραγματοποιούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Δέλτα Τεχνική, στο Μοσχάτο, αλλά και εκτός Αθηνών. Συγκεκριμένα, στις 27/11/2013 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ – ΤΚΜ.

Τα σεμινάρια παρουσιάζει η καταξιωμένη ομάδα μηχανικών της Δέλτα Τεχνική, η οποία κατέχει εμπειρία σε τεχνολογίες κι εφαρμογές θέρμανσης από το 1980. Η εξοικείωση με αυτό το σύγχρονο σύστημα που συνδυάζει οικολογία, οικονομία και απόλυτη άνεση, είναι βέβαιο ότι προσδίδει μεγαλύτερη απήχηση, ανταγωνιστικότητα και κύρος σε κάθε επαγγελματική πρόταση για συγκεκριμένο κτίριο που θα συντάξει μελλοντικά ο μηχανικός / αρχιτέκτονας / ενεργειακός επιθεωρητής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου, στις ιστοσελίδες της εταιρείας και θα ειδοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα για την επιβεβαίωση της συμμετοχής: www.deltatechniki.gr και www.climaveneta-economy.gr

H ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των μηχανημάτων Climaveneta στην Ελλάδα.