βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

ΕΠΑ Θεσσαλίας: Ζεσταθείτε με φυσικό αέριο μέσα σε 30 ημέρες

aerio blueΜέσα σε μόλις 30 ημέρες, από την υπογραφή της σύμβασης, η ΕΠΑ Θεσσαλίας δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να ζεσταθούν με φυσικό αέριο.

Ειδικότερα, με νέα εταιρική δράση ξεκινά η ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για την καινούργια χρονιά δείχνοντας ότι βρίσκεται σταθερά δίπλα στις ανάγκες των πολιτών της και δίνοντας την δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου και να απολαύσουν τα οφέλη του μέσα σε  30 ημέρες  από την  υπογραφή της σύμβασης.

Η εν λόγω δράση αφορά κτίρια που βρίσκονται στο υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν της δράσης, μπορούν να καταθέσουν την σχετική “Αίτηση Ενδιαφέροντος” προκειμένου η Ε.Π.Α. να διενεργήσει δωρεάν αυτοψία στον χώρο τους και να τους επιδώσει την σχετική προσφορά σύνδεσης.

Εναλλακτικά, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά από τις 08:00 έως τις 16:00 στο τηλέφωνο: 11150 ή να επισκεφθούν τα Γραφεία εξυπηρέτησης πελατών της Ε.Π.Α ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Ωράριο λειτουργίας καθημερινά 08:00-13:30)

  • Φαρσάλων 219, Λάρισα
  • Γ. Καρτάλη 32, Βόλος
  • Ταλιαδούρου 18, Καρδίτσα
  • Κολοκοτρώνη 10, Τρίκαλα