βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

ΕΠΑ Θεσσαλίας: Φθηνότερο κατά 20% το αέριο τον φετινό Φεβρουάριο

aerio blueΜειωμένη κατά 20% σε ετήσια βάση είναι η τιμή του φυσικού αερίου που προμηθεύει στους πελάτες η ΕΠΑ Θεσσαλίας, ενώ συνεχίζονται οι ενέργειες επέκτασης του τοπικού δικτύου.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της:

Η χρήση του φυσικού αερίου αποτελεί την πρώτη επιλογή των πολιτών της Θεσσαλίας προσφέροντας οικονομία, ευκολία στη χρήση ενώ παράλληλα συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αναγνωρίζοντας την ζήτηση για την χρήση φυσικού αερίου και παρά την σημαντική οικονομική ύφεση, υλοποιείται σύμφωνα με το επιχειρησιακό πλάνο ένα ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα, πραγματοποιώντας επεκτάσεις δικτύου σε υφιστάμενες καθώς και σε νέες περιοχές. Συγκεκριμένα το δίκτυο επεκτείνεται στα Φάρσαλα, με τις εργασίες να ξεκινούν στο επόμενο διάστημα καλύπτοντας τις ανάγκες των πολιτών.

Σημαντική όμως είναι και η μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου το μήνα Φεβρουάριο, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, και ανέρχεται σε 0,58 €/Nm3  (0,051 €/ kWh) για τη Θεσσαλία συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, μειωμένη κατά 20,72% σε σχέση με τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους, ενώ παρουσιάζει μείωση της τάξεως του 1,95% σε σχέση με τον Ιανουάριο 2016 (0,052 €/ kWh).  Παράλληλα προσφέρει 24,32% / Kwh εξοικονόμηση σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Η ΕΠΑ Θεσσαλίας συνεχίζει με υπευθυνότητα να παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πολίτες της Θεσσαλίας, σταθερά από το 2000 και για το λόγο αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου και να απολαύσουν τα οφέλη του μέσα σε 30 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Η εν λόγω δράση αφορά κτίρια που βρίσκονται στο υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν της δράσης, μπορούν να καταθέσουν την σχετική “Αίτηση Ενδιαφέροντος” προκειμένου η Ε.Π.Α. να διενεργήσει δωρεάν αυτοψία στον χώρο τους και να τους επιδώσει την σχετική προσφορά σύνδεσης.