βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Η ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε παρουσιάζει τη νέα γενιά κυκλοφορητών LOWARA Ecocirc

ecocircxl-40-120-f-300x268Με τη νέα χειμερινή σεζόν προ των πυλών και την ενεργοποίηση των συστημάτων θέρμανσης , η  εξοικονόμηση ενέργειας είναι και πάλι στην επικαιρότητα. Η ενέργεια που χρησιμοποιείται από τους κυκλοφορητές είναι ίση με το 2% της γενικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην ΕΕ και ευθύνεται για ποσοστό μέχρι και 15% των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας των νοικοκυριών.

Μεγάλη πρόκληση στις μέρες μας είναι η μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης χωρίς τη στέρηση του σύγχρονου τρόπου ζωής. Ταυτόχρονα ζητείται και η μείωση των εξόδων για ηλεκτρισμό καθώς οι λογαριασμοί ηλεκτρικού φουσκώνουν από την όλο και μεγαλύτερη χρήση συσκευών.

ecocirc-xl-1

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως πρώτο μέσο αντιμετώπισης ήταν η εφαρμογή των  Ευρωπαϊκών Οδηγιών Eco-Design Directive και  Erp-Directive EC 641/2009. Η υποχρεωτική εφαρμογή τους ξεκίνησε από το 2013 και επεκτάθηκε το 2015 με στόχο την σημαντική μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης από τους κυκλοφορητές.

Με βάση τις νέες προδιαγραφές που θέτουν οι Νέες Ευρωπαϊκές Οδηγίες, η ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε παρουσιάζει στην Ελλάδα τη νέα σειρά κυκλοφορητών Lowara Ecocirc ενεργειακής απόδοσης Α, που συνδυάζουν το ανταγωνιστικό κόστος με την εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα τα μοντέλα Lowara Ecocirc έχουν δείκτη ΕΕΙ χαμηλότερο από 0,23 (όπως επιτάσσει η Ευρωπαϊκή Οδηγία) ενώ συνδυάζουν υψηλής τεχνολογίας απόδοση, μοντέρνο σχεδιασμό και αποτελεσματικότητα.

basic-premium-823x768

Ο νέος υψηλής απόδοσης κυκλοφορητής Lowara Ecocirc από την Xylem εξοικονομεί έως και 90% ενεργειακή κατανάλωση σε σχέση με τους παλιούς κυκλοφορητές. Ανάλογα με το κόστος αγοράς και τοποθέτησης ο νέος κυκλοφορητής Lowara Ecocirc αποπληρώνει την αξία του σε διάστημα μόλις 2-3 ετών από την αγορά του λόγω της  δραστικής μείωσης της ενεργειακής κατανάλωσης κατά τη διάρκεια της χρήσης του.

Οι κυκλοφορητές Lowara Ecocirc μπορούν να εγκατασταθούν σε διαμερίσματα, κτίρια, επαγγελματικούς χώρους, βιομηχανίες, αγροτικούς χώρους. Η σειρά κυκλοφορητών υψηλής απόδοσης για εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης με κινητήρες μονίμων μαγνητών, τεχνολογίας ECM (Electronically Commutated Motors), περιλαμβάνουν τις σειρές Lowara Basic, Lowara Premium, Lowara XL και Lowara XLplus.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε Γιώργος Ευστρατιάδης δήλωσε: «το θέμα της μείωσης της ενεργειακής κατανάλωσης είναι μείζον σημασίας σε όλη την Ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας. Με τη νέα σειρά κυκλοφορητών Lowara Ecocirc οι πελάτες μας θα εξοικονομούν μέχρι και 90% της κατανάλωσης σε σύγκριση με ένα παλιό κυκλοφορητή ενώ θα έχουν ένα προϊόν αξιόπιστο και πολύ ανταγωνιστικό. Τώρα μπορούν όλοι να αλλάξουν τον παλιό τους κυκλοφορητή και να δουν άμεσα, μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος αλλά και βελτίωση της απόδοσης του κυκλοφορητή τους, άρα και της θέρμανσης.»

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Lowara είναι η εταιρεία ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ. Μπείτε τώρα στην ιστοσελίδα www.idator.gr και δείτε πολλά περισσότερα για τους κυκλοφορητές Lowara Ecocirc. Επικοινωνήστε για πληροφορίες στα τηλέφωνα 8011112312 και   2102719445.ecocircxl-40-120-f-300x268


Σχετικά θέματα