βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Η LG αρωγός του τουρισμού στηρίζει το έργο του ΣΕΤΕ για ακόμη μία χρονιά ως Special Sponsor 2018

Η LG συμμετείχε στο 17ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ όπου παρουσίασε προηγμένες τεχνολογικά λύσεις digital signage και infotainment για inroom digital concierge υπηρεσίες

Tο επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG) συμμετείχε ως Special Sponsor 2018 στο 17ο Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Hilton Athens, στις 16 Οκτωβρίου 2018. Στο Συνέδριο είχαν την ευκαιρία περισσότεροι από 300 επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη εταιρειών του τουριστικού τομέα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν στον εξειδικευμένο χώρο της LG για τις πρωτοποριακές LG ξενοδοχειακές λύσεις digital signage και infotainment για in-room digital concierge υπηρεσίες που συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στο Συνέδριο, παραβρέθηκαν ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, καθώς και εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων και του συνόλου των φορέων τουρισμού.

Kατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο χώρο της LG για το ευρύ επαγγελματικό portfolio της εταιρείας. Παρουσιάστηκαν εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις όπως οι LG Information Display προηγμένες τεχνολογικά και εκλεπτυσμένης αισθητικής design λύσεις και οι μοναδικές στην αγορά OLED και Ultra Stretch digital signage λύσεις. Επιπλέον, ενημερώθηκαν και για τις infotainment LG Pro:Centric Direct λύσεις για inroom digital concierge υπηρεσίες καθώς και για τις φιλικές προς το περιβάλλον συνδυαστικές ξενοδοχειακές λύσεις ψύξης – θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων χάρη στην αναβαθμισμένη ενεργειακή απόδοσή τους. 

Στόχος του φετινού Συνεδρίου με θέμα «Tourism in Transition #someTHINKdifferent» ήταν μέσα από τις ομιλίες διεθνών προσωπικοτήτων της επιχειρηματικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, αλλά και άλλων διακεκριμένων ομιλητών να αναδειχθούν διεθνώς αναγνωρισμένες πρακτικές τοποθέτησης, προώθησης και προβολής προορισμών, νέα ψηφιακά εργαλεία που δημιουργούν χώρο για επιχειρηματικές εξελίξεις, αλλά και ζητήματα που οδηγούν στη σταδιακή αναδιαμόρφωση του παγκοσμίου τουριστικού προϊόντος. 

Παράλληλα, οι digital signage λύσεις της LG που ήταν τοποθετημένες στις αίθουσες της εκδήλωσης πρόσφεραν στους καλεσμένους οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας αναβαθμίζοντας την εμπειρία των συνέδρων, μέσω των μοναδικών στην αγορά 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθονών, των 55 ιντσών standard digital signage οθονών,  καθώς και των 47 ιντσών video walls διάταξης 3×3 που ήταν στημένα στην σκηνή όπου έγιναν οι παρουσιάσεις του Συνεδρίου.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Η LG και το τμήμα Business Solutions αποτελούν έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη για κάθε ξενοδόχο, με ένα πλήρες portfolio με εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις. Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα, ενώ δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πρωτοπόροι στη σταδιακή αναδιαμόρφωση του παγκοσμίου τουριστικού κλάδου».

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.


Σχετικά θέματα