βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

Μειωμένες κατά 8% οι τιμές του αερίου στην Αττική από τον Απρίλιο

aerio_thermansiΑπό τον Απρίλιο τα οικιακά τιμολόγια φυσικού αερίου είναι χαμηλότερα κατά 8% λόγω της μείωσης του κόστους προμήθειας της ΕΠΑ Αττικής από την ΔΕΠΑ. Σημειώνεται ότι η μείωση αυτή ακολουθεί μια αντίστοιχη πτώση των τιμών φυσικού αερίου κατά 10% την τρέχουσα χειμερινή περίοδο (Οκτώβριος 2013 – Μάρτιος 2014) σε σχέση με την περσινή  αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Η νέα έκπτωση του 8% προκύπτει ισόποσα από την πάγια μείωση στην τιμή προμήθειας και από την μετακύληση του εφάπαξ ποσού της αναδρομικής εφαρμογής της από τον Ιούλιο 2013. Η τιμή λοιπόν για το μήνα Απρίλιο διαμορφώνεται στα 6,6 λεπτά ανά KWh (συμπ. ΦΠΑ) .

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΑ Αττικής μετακυλύει στο σύνολό τους τις πάγιες και έκτακτες εκπτώσεις που λαμβάνει από τον προμηθευτή της, εφαρμόζοντας κοστοστρεφή τιμολογιακή πολιτική από τον Οκτώβριο 2011.

Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΑ Αττικής θα συνεχίσει την υλοποίηση ενεργειών αλλά και την ανάληψη πρωτοβουλιών που στοχεύουν πάντα στο τελικό όφελος του καταναλωτή.

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στην 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Καταναλωτών 1133, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπορικών Συνεργατών της ΕΠΑ Αττικής και στα σημεία εξυπηρέτησης Πελατών (Σύνταγμα: Ξενοφώντος 8 & Φιλελλήνων, Αθήνα: Λεωφ. Αθηνών 31-33 & Σπ. Πάτση).