βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Νέα χειμερινή προσφορά της Coral Gas σε συνεργασία με τη De’Longhi

DELONGHIΚάθε καταναλωτής, που επισκέπτεται ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων Shell και AVIN, θα επωφελείται της προσφοράς της Coral Gas σε συνεργασία με τη De’Longhi.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια μοντέρνα θερμάστρα υγραερίου De’Longhi στη μοναδική τιμή των 159 ευρώ. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται δώρο ο ρυθμιστής αλλά και η ποσότητα υγραερίου με την προμήθεια μιας νέας φιάλης GoGas, συνολικής αξίας 24,90 ευρώ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται η επιστρεφόμενη αξία εγγύησης της φιάλης 29 ευρώ.

Η θερμάστρα υγραερίου De’Longhi είναι η ιδανική λύση για γρήγορη και οικονομική θέρμανση χώρων. Συνδυάζει αρμονικά την υψηλή απόδοση του υγραερίου με την απόλυτα ασφαλή λειτουργία, χάρη στο διπλό σύστημα ασφάλειας που διαθέτει. Η ισχύς της είναι 4200 W, διαθέτει 3 ρυθμίσεις θέρμανσης και οι διαστάσεις της είναι (ΠxΒxΥ) 43×48,3x78cm.

Η φιάλη υγραερίου GoGas συνδέεται με όλες τις συσκευές υγραερίου οικιακής χρήσης. Είναι πολύ ελαφριά και συνεπώς εξαιρετικά εύχρηστη, διαθέτει ειδική βαλβίδα που κάνει τη σύνδεση της ιδιαίτερα απλή και προσφέρει στον καταναλωτή σύστημα τριπλής ασφάλειας σε σχέση με τις συνηθισμένες κλασικές μεταλλικές φιάλες.

Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα σημεία διάθεσης της προσφοράς είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.coralgas.gr ή στην τηλεφωνική γραμμή 800-11-90600.


Σχετικά θέματα