βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

Νέες προσφορές στο φυσικό αέριο από την ΕΠΑ Αττικής

epa attikisΜπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, ωστόσο οι καταναλωτές δεν πρέπει να ξεχνούν ότι αυτή η εποχή είναι η καταλληλότερη για να προχωρήσουν σε μία έξυπνη κίνηση που θα βελτιώσει την καθημερινότητά τους. Να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Η ΕΠΑ Αττικής ανακοινώνει νέες προσφορές για όσους καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου μεταξύ 12 Μαΐου και 8 Ιουλίου 2016.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση του κόστους εσωτερικής εγκατάστασης για όλες τις κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, ανεξαρτήτως ισχύος. Το ποσό χρηματοδότησης μπορεί να ανέρθει μέχρι το ποσό των 12.300 ευρώ για κεντρικές θερμάνσεις, ενώ ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η περίοδος που προβλέπει το πρόγραμμα για την αποπληρωμή του χρηματοδοτούμενου ποσού, που  είναι 2 ή 3 έτη ανάλογα την περίπτωση.

Ωστόσο, οι κινήσεις της ΕΠΑ Αττικής για τη στήριξη των καταναλωτών δεν σταματούν εδώ. Η εταιρεία προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες πελατών λιανικής, οικιακών ή επαγγελματιών, σημαντικές/γενναιόδωρες εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης  με το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου που φτάνουν μέχρι το 100%.