βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Νέοι Καθαριστές Αέρα από την Carrier. Ο καθαρός αέρας κάνει πάντα καλό!

Μύθος 1: Στο σπίτι μου ο αέρας είναι πεντακάθαρος.

Πραγματικότητα: Κι όμως! Ο αέρας μέσα σε ένα σπίτι μπορεί να είναι πιο μολυσμένος κι από αυτόν που αναπνέουμε σε εξωτερικούς χώρους. Πιο μολυσμένος και από τον πολυσύχναστο δρόμο μιας πόλης, με επιπτώσεις για την υγεία μας.

Μύθος 2: Μικρόβια στο σπίτι μου; Αποκλείεται! Καθαρίζω και αερίζω κάθε μέρα!

Πραγματικότητα: Φυσικά και ο σχολαστικός και συχνός αερισμός ενός σπιτιού είναι το Α και το Ω, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι αρκετός.

Αιωρούμενα σωματίδια από προϊόντα οικιακού καθαρισμού, από την καύση ξύλου στο τζάκι ή τη σόμπα και από το κάπνισμα, ακόμα και η σκόνη από τα υφάσματα των επίπλων και των ρούχων μας ή οι τρίχες των κατοικίδιων μας μπορούν να είναι βλαβερά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η Carrier με περισσότερα από 120 χρόνια εμπειρία στα οικιακά μικροκλίματα, γνωρίζει πολύ καλά πόσο ευεργετικός για την υγεία μας είναι ο καθαρός αέρας μέσα στο σπίτι μας. Πολύτιμος όπως και ο καθαρός αέρας που αναπνέουμε όταν βρισκόμαστε στη φύση. Συνεχές μέλημα και στόχος της εταιρίας είναι να δημιουργεί προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα του αέρα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους για να είναι κάθε σπίτι ξέγνοιαστο και ασφαλές και το κυριότερο, οι άνθρωποι που ζουν σε αυτό να απολαμβάνουν μια απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα, καθημερινά.

Οι πρωτοποριακοί καθαριστές αέρα της Carrier, Novel Air & Pioneering Air που έχουν δοκιμαστεί σε χιλιάδες σπίτια σε όλο τον κόσμο, είναι εδώ για να… καθαρίσουν για σας και την οικογένειά σας. Με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τη δύναμη των πιο εξελιγμένων φίλτρων καθαρισμού, οι καθαριστές αέρα Novel Air & Pioneering Air, φέρουν την υπογραφή Carrier, δηλαδή του εφευρέτη του σύγχρονου κλιματισμού. Ο Novel Air και ο Pioneering Air μπορούν να καθαρίσουν αποτελεσματικά τον αέρα οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου, από 14m² έως 73m².

Εγγυώνται την υψηλότερη ποιότητα αέρα και υγιεινή ατμόσφαιρα, χάρη στα πρωτοποριακά τους χαρακτηριστικά:

‣ Φίλτρο HEPA που παγιδεύει τα μικρόβια και τα αλλεργιογόνα

‣ Ιονιστής που εξουδετερώνει τα μικρόβια, τα αλλεργιογόνα και τις δυσάρεστες οσμές, αναζωογονώντας την ατμόσφαιρα, σαν να βρίσκεστε στον καθαρό αέρα ενός δάσους

. ‣ Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα που απομακρύνει 10 φορές πιο αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές, όπως αυτή του τσιγάρου.

‣ Προ-φίλτρα που αιχμαλωτίζουν και απομακρύνουν τα μεγάλα σωματίδια όπως τη σκόνη, τη γύρη και τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων.

‣ Προεγκατεστημένο κιτ αρωματοθεραπείας για να μπορείτε να απολαύσετε τα ευεργετικά οφέλη των αιθέριων ελαίων και τον καθαρισμό του αέρα μαζί

‣ Τεχνολογία DC Inverter που εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και χαμηλή στάθμη θορύβου Αναπνεύστε καθαρό αέρα. Νιώστε σίγουροι. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς #CarrierYourComfortZone


Σχετικά θέματα