βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Νέο προϊόν ενέργειας και νέο κατάστημα στην Αθήνα ανακοίνωσε η ΖeniΘ στα εγκαίνια του περιπτέρου της στη ΔΕΘ

Σε σημαντικές ανακοινώσεις προέβη η ΖeniΘ, ο 1ος ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας στην Ελλάδα, κατά τα πρώτα εγκαίνια του περιπτέρου της υπό τη νέα της επωνυμία, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Οι ανακοινώσεις αφορούν το νέο προϊόν POWER HOME STUDENT που απευθύνεται σε φοιτητές σε όλη την Ελλάδα, το άνοιγμα καταστήματος και γραφείων της εταιρείας στην Αθήνα, αλλά και την διαδραστική ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που η ΖeniΘ φιλοξενεί στο περίπτερό της, προκειμένου να δώσει ενέργεια σε κοινωφελή μη κερδοσκοπικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Πρέσβη της Ιταλίας κ. Luigi Maras, του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, πολλών εκπροσώπων δήμων, φορέων και εταιρειών αλλά και του κ. Pietro Galizzi, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΖeniΘ και εκπρόσωπος της Eni Gas e Luce, που αποτελεί πλέον τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ZeniΘ, κ. Federico Regola.

Την τελετή παρουσίασε ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, ο οποίος επεσήμανε από το ίδιο βήμα πως η εταιρεία πραγματοποίησε τους στόχους και τις δεσμεύσεις της τόσο για πανελλαδική επέκταση όσο και για παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης ενέργειας, και με φυσικό αέριο και με ηλεκτρικό ρεύμα, επιβραβεύοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της με δωρεάν πρόσθετες υπηρεσίες.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Παναγιώτης Φάμελλος, ο οποίος περιηγήθηκε στο περίπτερο, απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας ότι μέσα σε αρκετά δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, έγιναν πολλές μεγάλες αλλαγές, κυρίως όσον αφορά το θεσμικό πλαίσιο της ενέργειας. Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε στην ισχυρότατη συμμετοχή του φυσικού αερίου στο ενεργειακό δίκτυο της χώρας, το οποίο είναι το φιλικότερο προς το περιβάλλον από τα ορυκτά καύσιμα και το οποίο δίνει στη χώρα μας και στη Θεσσαλονίκη ένα μεγάλο πλεονέκτημα, καθιστώντας τες ενεργειακό κόμβο ιδιαίτερα για το φυσικό αέριο. «Οι συνεργασίες που έχουμε και με τον ΤΑP, τον IGB και με τον LNG της Αλεξανδρούπολης αλλά και η συμφωνία που έχουμε για τους αγωγούς από τη Μέση Ανατολή με το Ισραήλ και την Κύπρο έχουν αναβαθμίσει όχι μόνο το ενεργειακό δυναμικό της Ελλάδας, αλλά έχουν βελτιώσει σαφώς τον ανταγωνισμό και την ποιότητα των υπηρεσιών και έχουν δώσει στη χώρα μας και μια πολύ σημαντική γεωπολιτική και οικονομική θέση», τόνισε ο κ. Φάμελλος.  

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης τόνισε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι πελάτης της ZeniΘ, επαινώντας την εταιρεία για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το οποίο θα στηρίξει κοινωφελή μη κερδοσκοπικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Pietro Galizzi, διευθυντής Νομικών και Ρυθμιστικών θεμάτων της Εni Gas e Luce, μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία με τη ZeniΘ, της οποίας είναι πλέον ο μοναδικός μέτοχος. Στη ZeniΘ, η Eni

Gas e Luce κομίζει, όπως τόνισε, την εμπειρία της από την Ευρώπη, σε πολλές χώρες της οποίας είναι παρούσα, τεχνογνωσία και καινοτόμες λύσεις, και την προσέγγισή της ως προς την αγορά, της ενεργειακής αποτελεσματικότητας. «Η αποστολή της είναι να βοηθήσει τους πελάτες να γίνουν πιο αποτελεσματικοί με το να καταναλώνουν πιο έξυπνα, ώστε να καταναλώνουν λιγότερο», όπως ανέφερε. «Η Eni Gas e Luce φέρνει και εμπιστοσύνη, εξήγησε ο κ. Galizzi. «Έχουμε εμπιστοσύνη  στους υπαλλήλους μας, και τα στελέχη μας που είναι όλοι Έλληνες, στην κυβέρνηση, στις αρχές, στους προμηθευτές, τους συνεργάτες και στους πελάτες μας», κατέληξε ο κ. Galizzi, καλώντας τον κόσμο να έχει εμπιστοσύνη στην Eni Gas e Luce, η οποία δείχνει την εμπιστοσύνη της στην Ελλάδα.

Κατά την κεντρική ομιλία του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ZeniΘ, κ. Federico Regola, επιβεβαίωσε την υλοποίηση των δεσμεύσεων της εταιρείας πριν από έναν χρόνο που αντικατοπτρίζεται στη σημερινή θέση της εταιρείας – ως του 1ου παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα – με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες φυσικού αερίου σε ολόκληρη τη χώρα και έχοντας φτάσει ήδη τους 10.000 πελάτες στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος

Ο κ. Regola μίλησε για τη νέα δομή της εταιρείας, με μοναδικό μέτοχο τον ιταλικό κολοσσό ενέργειας Eni Gas e Luce, για τις επενδύσεις της τον τελευταίο χρόνο, αλλά και για τα καινούρια προϊόντα της και τις υπηρεσίες, που έχουν σχεδιαστεί με στόχο να ανακουφίζουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό μέσα από έξτρα δωρεάν παροχές, επιπλέον των ανταγωνιστικών τιμών των προϊόντων της.

Ταυτόχρονα ο κ. Regola ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην Αθήνα, των γραφείων διοίκησης της εταιρείας εκεί καθώς και την ενέργεια εταιρικής ευθύνης που έχει ξεκινήσει στο περίπτερό της «Δώσε ενέργεια για καλό». Πρόκειται για ένα κάλεσμα προς τους επισκέπτες του περιπτέρου σε ένα διαδραστικό παιχνίδι, όπου οι παρευρισκόμενοι καλούνται να «δώσουν ενέργεια», την οποία η ZeniΘ θα συγκεντρώσει προκειμένου να τη χαρίσει σε κοινωφελή μη κερδοσκοπικά ιδρύματα στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, ο κ. Regola παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο προϊόν της εταιρείας, POWER HOME STUDENT, που απευθύνεται σε φοιτητές. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προϊόντος ηλεκτρικής ενέργειας είναι ότι προσφέρει εκτός από τη χαμηλή χρέωση ενέργειας,  δύο μήνες δωρεάν πάγιο (για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο), διευκολύνοντας έτσι τους φοιτητές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την Α΄ προβολή του τηλεοπτικού σποτ της εταιρείας, το οποίο αναδεικνύει τόσο την έννοια της εμπιστοσύνης, κεντρική φιλοσοφία της ΖeniΘ, όσο και τη χορηγία στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου.


Σχετικά θέματα