βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Αντλίες θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας της Climaveneta στην έκθεση «Οικονομική Θέρμανση 2013»

Στην έκθεση «Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας» θα συμμετάσχει η κατασκευάστρια αντλιών θερμότητας Climaveneta.

Η εταιρεία δίνει για 2η συνεχή χρονιά το «παρών» στην έκθεση, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τις αντλίες θερμότητας Climaveneta και την εφαρμογή τους, σχεδόν σε κάθε κατοικία ή άλλο κτίριο, υφιστάμενο ή νέο, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή οικονομία λειτουργίας και την κατάργηση του πετρελαίου.

Για τις ανάγκες της έκθεσης θα υπάρχει στο περίπτερο εγκατεστημένη αντλία θερμότητας Climaveneta σε λειτουργία, συνδεδεμένη με fan coils και σώματα καλοριφέρ. Ταυτόχρονα, το περίπτερο της Climaveneta είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνει εύκολα κατανοητό πώς γίνεται η εφαρμογή και στην υποδαπέδια θέρμανση.

Στο περίπτερο Νο 52, οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες ή/και επαγγελματίες θα βρουν έμπειρους μηχανικούς της εταιρείας για να μάθουν τις δυνατότητες, τα οφέλη, την ευκολία τοποθέτησης του συστήματος Climaveneta, αλλά και το πόσο συμφέρον είναι οικονομικά, με βάση την εξοικονόμηση χρημάτων που προσφέρει.