βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Αντλίες θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας Climaveneta της Δέλτα Τεχνική στην Οικονομική Θέρμανση

Η Δέλτα Τεχνική Α.Ε. συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 1η έκθεση «Οικονομική Θέρμανση», παρουσιάζοντας τις Αντλίες Θερμότητας Νέας Γενιάς Climaveneta. Η έκθεση διεξήχθη από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2012, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do. Το περίπτερo της Δέλτα Τεχνική – Climaveneta απέσπασε τα πλέον κολακευτικά σχόλια, οι λύσεις που ανέπτυξαν οι έμπειροι μηχανικοί της εταιρείας ήταν πλήρως κατατοπιστικές και δόθηκαν στους ενδιαφερόμενους με ειλικρίνεια και σαφήνεια, ενώ διανεμήθηκε και ενημερωτικό υλικό για τις αντλίες θερμότητας Climaveta, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Αναπτύχθηκαν οι δυνατότητες και τα οφέλη από την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας Climaveneta, τόσο σε υπάρχουσες ή ανακαινιζόμενες κατοικίες και γενικά κτιριακές εγκαταστάσεις, όσο και για περιπτώσεις νέων οικοδομών που μπορούν να εφαρμόσουν γεωθερμικά συστήματα με ακόμα μεγαλύτερη οικονομία. Ο απώτερος σκοπός μας ήταν και είναι εγκαθιστώντας μια αντλία θερμότητας Climaveneta, να εξασφαλίσουμε θέρμανση με αληθινή οικονομία στην κατανάλωση που φθάνει έως 80% σε σχέση με το πετρέλαιο.

Η Δέλτα Τεχνική διαθέτει περισσότερα από 32 χρόνια εμπειρίας σε μελέτες και πωλήσεις κεντρικών συστημάτων θέρμανσης με αντλίες θερμότητας Climaveneta (αερόψυκτες ή γεωθερμικές), καθώς και πλήρως οργανωμένο τμήμα «after sales» για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Τα μηχανήματα Climaveneta είναι υψηλών προδιαγραφών, ευρωπαϊκά και διατίθενται αποκλειστικά από τη Δέλτα Τεχνική Α.Ε. στην ελληνική αγορά.