βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Ολοκληρωμένη λύση Επαγγελματικού Κλιματισμού LG για την OΚΤΑΒΙΤ

Τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της LG Electronics (LG) επέλεξε η OKTABIT, εταιρεία η οποία ειδικεύεται στη διάθεση επώνυµων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών σε τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες για ψύξη και θέρμανση των κεντρικών της γραφείων που βρίσκονται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα.

Αναλυτικότερα, η LG ανέλαβε την προμήθεια και την εγκατάσταση των πιστοποιημένων κατά Eurovent ενεργειακά αποδοτικών πολυδιαιρούμενων συστημάτων κλιματισμού VRF LG Multi V, και συγκεκριμένα συστημάτων εξωτερικών μονάδων VRF Multi V με συνολική ψυκτική ισχύ 118 KW, 30 εσωτερικών μονάδων κλιματισμού τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων καθώς και κεντρικού χειριστηρίου με οθόνη αφής AC SMART το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου έως 128 εσωτερικών μονάδων.

Οι λύσεις ψύξης και θέρμανσης της LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια πληθώρα διαφορετικών επαγγελματικών χώρων, όπως γραφεία, ξενοδοχεία, συνεδριακοί χώροι, αλλά και εμπορικά καταστήματα συνδυάζοντας υψηλή απόδοση ενέργειας και κομψό σχεδιασμό. Παράλληλα, λόγω της αυξημένης αντοχής τους, ελαχιστοποιούνται τα κόστη συντήρησης και οι δαπάνες για επισκευές ή αντικατάσταση.

Η τεχνολογική υπεροχή των επαγγελματικών συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού της LG, η αξιοπιστία της εταιρείας απέναντι στους επαγγελματίες κάθε κλάδου, καθώς και η διαρκής υποστήριξη τόσο σε pre – sales όσο και σε after – sales επίπεδο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της LG ως συνεργάτη από την ΟΚΤΑΒΙΤ.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συγκεκριμένη συνεργασία γιατί αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η LG διαθέτει ηγετική θέση στον κλάδο των επαγγελματικών λύσεων κλιματισμού. Τo portfolio των επαγγελματικών προϊόντων που διαθέτουμε είναι βέβαιο ότι θα καλύψει πλήρως οποιονδήποτε επαγγελματία, αφού προσφέρουμε προηγμένες λύσεις υψηλής απόδοσης με πολλές επιλογές σχεδιασμού συστημάτων, ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε χώρου, ενώ είναι παράλληλα και φιλικές προς το περιβάλλον».

Από την πλευρά του ο κ. Αλέξης Παπαϊωάννου, Εμπορικός Διευθυντής της OKTABIT, με την ολοκλήρωση της συνεργασίας δήλωσε: «Εμπιστευτήκαμε την εταιρεία και τις επαγγελματικές της λύσεις για την κάλυψη των αναγκών μας σε κλιματισμό και θέρμανση και είμαστε σίγουροι ότι κάναμε την καταλληλότερη επιλογή συνεργάτη, καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας».


Σχετικά θέματα