βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Πετρέλαιο

Πετρέλαιο θέρμανσης σε 6 άτοκες δόσεις από τη Revoil

Την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης σε 6 άτοκες δόσεις, με δώρο 10 ευρώ για τα καύσιμα του αυτοκινήτου προσφέρει στους καταναλωτές της Αττικής η Revoil.

Ειδικότερα, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από:

– τις ανταγωνιστικές τιμές της εταιρείας,
– την άριστη ποιότητα καυσίμων και την εγγυημένη ποσότητα παράδοσης,
– την εκτέλεση της παραγγελίας εντός 24 ωρών από τη λήψη της παραγγελίας, μέσω ιδιόκτητου βυτίου της εταιρείας,
δώρο 10 ευρώ στα καύσιμα για το αυτοκίνητο.

Το Πετρέλαιο Oikoplus της Revoil είναι η πλέον σύγχρονη πρόταση θέρμανσης, γιατί εξασφαλίζει:

1. Αύξηση της απόδοσης, λόγω βελτιωμένης καύσης: Με μικρότερη ποσότητα πετρελαίου επιτυγχάνεται το ίδιο θερμικό αποτέλεσμα με αυτό του συμβατικού.
2. Εξοικονόμηση ενέργειας, λόγω καθαρότητας του καυστήρα: Μείωση των επικαθήσεων αιθάλης στα τοιχώματα του καυστήρα, ενώ οι υπάρχουσες επικαθίσεις απομακρύνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.
3. Εξοικονόμηση κόστους καθαρισμού και συντήρησης καυστήρα: Τέρμα στις σκληρές επικαθήσεις ή στο κολλώδες στρώμα αιθάλης. Τα τοιχώματα του καυστήρα επικαλύπτονται με ένα λεπτό, στεγνό υπόλειμμα που απομακρύνεται εύκολα.
4. Λιγότερα καυσαέρια, σημαντική μείωση των εκπομπών ρύπων: Μέσω της βελτιωμένης αντίδρασης καύσεως ελαχιστοποιούνται οι εκπομπές καυσαερίων.
5. Καλύτερος έλεγχος κατά τη διαδικασία γεμίσματος της δεξαμενής: Μείωση του αφρισμού κατά τη διαδικασία γεμίσματος της δεξαμενής.

Για περισσότερες πληροφορίες-παραγγελίες στο 211 18 19 000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση retail@revoil.gr

Να σημειωθεί ότι, η ελάχιστη παραγγελία παράδοσης είναι 500 lt, ενώ το δώρο 10 ευρώ στα καύσιμα ισχύει για παραγγελίες άνω των 1.000 lt πετρελαίου θέρμανσης.