βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Πετρέλαιο

Πρόταση Κουκουλόπουλου για την επιστροφή φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης

Η επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο θέρμανσης σε όλους τους οικισμούς που έχουν μέχρι 2.000 κατοίκους να γίνεται με μοναδικό κριτήριο τη γεωγραφική θέση, σε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους των περιοχών αυτών, ήταν η πρόταση που κατέθεσε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ της Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, στον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη.

Όπως εξήγησε ο κ. Κουκουλόπουλος, η πρόταση του αυτή διαμορφώθηκε με τη λογική ότι έτσι δίνεται ένα σαφές και καθαρό μήνυμα στήριξης όλων των ανθρώπων που παραμένουν ακόμα στα χωριά μας, ασχολούμενοι με τον πρωτογενή τομέα και την πραγματική παραγωγή. Το μήνυμα πως αναγνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πραγματικά οι άνθρωποι της υπαίθρου και στεκόμαστε δίπλα τους καθώς πιστεύουμε πως μέσα από τη δική τους προσπάθεια θα καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Η πρόταση αυτή είχε διατυπωθεί για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο στην τότε ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και πρόκειται να συζητηθεί στα πλαίσια του διαλόγου για τη φορολογική μεταρρύθμιση που ξεκινάει την Τετάρτη 12/9 με πρώτο θέμα το πετρέλαιο θέρμανσης.