βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

Πρότυπο Ενεργειακό Κέντρο, τον Οκτώβριο, από τη ΘΕΡΜΟΙΛ

thermoilΤη λειτουργία, από τον προσεχή Οκτώβριο, πρότυπου Ενεργειακού Κέντρου Αθηνών στον Ταύρο, που θα καλύπτει ενεργειακά επιχειρήσεις, κατοικίες και αυτοκινητιστές ανακοίνωσε ο όμιλος της ΘΕΡΜΟΙΛ.

Το εν λόγω Ενεργειακό Κέντρο θα καλύπτει επιχειρήσεις, κατοικίες και αυτοκινητιστές με υπηρεσίες όπως:

– Ανεφοδιασμού πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης σε οικονομικές τιμές
– Καυσίμων, λαδιών και πλυντηρίου για οχήματα
– Tου πρώτου σταθμού φυσικού αερίου (CNG) για οχήματα και ανεφοδιασμού με υγραέριο (LPG)
– Συνεργείου μετατροπής Οχημάτων από βενζίνη σε υγραέριο και από diesel σε φυσικό αέριο.
– Θα διαθέτει επίσης καυσόξυλα, πυροσβεστήρες, φιάλες υγραερίου.
– Στον χώρο επίσης, θα λειτουργεί café-restaurant της αλυσίδας Τάκα-τάκα, μίνι μάρκετ και μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών ATM.
– Την δημιουργία δικτύου συνεργατών της Θερμόιλ εκτός Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό ήδη έχει ξεκινήσει αναζήτηση & επιλογή συνεργατών -franchisees οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες της Θερμόιλ σε κάθε νομό.
– Την δημιουργία του Ενεργειακού Κέντρου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με ΕΛΠΕ & ΒP το οποίο θα εγκαινιαστεί τον Δεκέμβριο.

Πέραν αυτού, σε ημερίδα στην Πλάκα, όπου έγινε ο απολογισμός της περιόδου 2014-2015, με τον Όμιλο να θέτει τους νέους αναπτυξιακούς στόχους για την οικονομική περίοδο 2015-2016.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η στρατηγική συνεργασία με τους ομίλους ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ και ELPEDISON στους τομείς καυσίμων, φυσικού αερίου, υγραερίου και ενέργειας.

Ο Όμιλος ΘΕΡΜΟΙΛ ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις των καιρών, ανακοίνωσε πρώτον, την στρατηγική συνεργασία με τους ομίλους ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ , ELPEDISON στους τομείς καυσίμων, φυσικού αερίου, υγραερίου & ενέργειας, καθώς και τις νέες υπηρεσίες της Υγειονομικής μέσω της έκδοσης πιστοποιητικών για επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την Ελλάδα και του προγράμματος μεγάλων εταιρικών πελατών.