βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Φυσικό αέριο

Στη Λυκόβρυση η νέα έδρα της ΕΠΑ Αττικής – Νέο κατάστημα εξυπηρέτησης καταναλωτών

epa_attikisΗ Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής ενημερώνει ότι το νέο κατάστημα εξυπηρέτησης καταναλωτών θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την Τετάρτη 11 Ιουνίου. Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Αμερικής 11, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται αποκλειστικά στο νέο κατάστημα είναι:

•             Εξυπηρέτηση πελατών (αιτήματα, διακανονισμοί, λογαριασμοί, συμβάσεις, κλπ).

•             Εξόφληση λογαριασμών.

•             Υποβολή/παραλαβή/διόρθωση μελετών εσωτερικών εγκαταστάσεων υφιστάμενων και νέων κτηρίων, παραλαβή πιστοποιητικών, έκδοση βεβαιώσεων.

Το υφιστάμενο κατάστημα επί της οδού Ξενοφώντος 8 θα λειτουργεί κανονικά μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Η εξυπηρέτηση του κοινού για την Τρίτη 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας, Λεωφ. Αθηνών 31-33 & Σπ. Πάτση.

Επιπλέον, η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή της  Λυκόβρυσης. Το νέο συγκρότημα γραφείων της ΕΠΑ Αττικής βρίσκεται στην οδό Σ. Βενιζέλου 11, Λυκόβρυση. Η διαδικασία μετεγκατάστασης θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Για τυχόν διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στην 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Καταναλωτών 1133 και στα υφιστάμενα σημεία εξυπηρέτησης πελατών (Σύνταγμα: Ξενοφώντος 8 & Φιλελλήνων, Αθήνα: Λεωφ. Αθηνών 31-33 & Σπ. Πάτση).