βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \

Όμιλος Caprari: Κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή φυγοκεντρικών και ηλεκτρικών αντλιών

Ο Όμιλος Caprari είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες στην παραγωγή φυγοκεντρικών και ηλεκτρικών αντλιών και στη δημιουργία προηγμένων λύσεων για τη διαχείριση του πλήρους κύκλου νερού. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1945 από τον Amadio Caprari, διεύρυνε συνεχώς και διαφοροποίησε τις δραστηριότητές της, προκειμένου να ανταποκριθεί με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στις ειδικές και μεταβαλλόμενες ανάγκες στον τομέα του νερού, εν όψει μιας συνεχώς πιο στενής και εξειδικευμένης συνεργασίας με την πελατεία της.
Χάρη στην αποκλειστική και διαφοροποιημένη τεχνογνωσία της, προσφέρει σήμερα τις καλύτερες και πιο αποδοτικές λύσεις για τις βασικές ανάγκες σε νερό: από λεκάνες υδροσυλλογής σε βαθιά πηγάδια έως την ανύψωση λυμάτων και αποχέτευσης, από την ύδρευση και τη διανομή νερού στον αστικό και βιομηχανικό τομέα, καθώς και στον τομέα της γεωργίας, έως τις πιο διαφοροποιημένες εφαρμογές στην επεξεργασία των υδάτων.

  • Άρδευση

    Άντληση νερού από υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα, λίμνες ή ποταμούς και μεταφορά στην επιφάνεια ή απευθείας στα σημεία άρδευσης. Η Caprari κατορθώνει με τη μεγάλη γκάμα αντλιών και ηλεκτραντλιών να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες άρδευσης, ιδιωτικής ή συνεταιριστικής.

  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΕΡΟΥ

    Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ποικίλες ανάγκες του πελάτη, από τις υποβρύχιες αντλίες για την πρόσληψη νερού από γεωτρήσεις στον υδροφόρο ορίζοντα, έως τις οριζόντιες αντλίες για την παροχή στα δίκτυα υδροδότησης. Από την επεξεργασία των οικιακών και βιομηχανικών λυμάτων έως τη μεταφορά και παροχέτευση καθαρών υδάτων.

  • υποδομές

    Στις σιδηροδρομικές και οδικές σήραγγες, στα υπόγεια πάρκινγκ, στο Μετρό: στις εγκαταστάσεις αυτές η προστασία της ασφάλειας όλων μας με σεβασμό στο περιβάλλον επιτυγχάνεται και με τη χρήση κατάλληλων και αξιόπιστων μηχανημάτων, όπως οι υποβρύχιες ηλεκτραντλίες και οι άλλες ηλεκτραντλίες του καταλόγου μας.

  • βιομηχανικά

    Αντλίες και ηλεκτραντλίες κατάλληλες για την ανύψωση νερού τροφοδοσίας και λυμάτων. Λύσεις με μεγάλη επιτυχία με ηλεκτραντλίες κατακόρυφου άξονα και πολυκυψελικές. Ηλεκτραντλίες τυποποιημένες βάσει των προτύπων DIN 24255.

  • Ειδικεσ βιομηχανιεσ

    Γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες αυτών των αγορών. Χάρη στην εμπειρία μας και τα πολλά έργα που έχουμε κατασκευάσει σε τομείς όπως η εξόρυξη, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, η ιχθυοκαλλιέργεια, η σιδηρουργία, τεχνητό χιόνι, κ.λπ.
    Με μια μεγάλη γκάμα αντλιών, ηλεκτραντλιών και ολοκληρωμένων λύσεων, η εταιρεία Caprari είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις πολλές ανάγκες που προκύπτουν σε αυτούς τους κλάδους και να ανταποκριθεί με ιδιαίτερα αξιόπιστες προτάσεις.


Σχετικά θέματα