βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Κλιματιστικό

30.000 επισκέπτες στη φετινή έκθεση “Οικονομική Θέρμανση”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση  “Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013’’ η οποία έλαβε χώρα από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου 2013, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best και υπό την αιγίδα του Σωματείου Επαγγελματιών Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ελλάδος  και του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας.

Έχοντας απολαύσει μία αξιοσημείωτη εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους επισκέπτες και μία θεαματική συμμετοχή εκθετών, η σημαντική διεθνής έκθεση έγραψε τους τίτλους τέλους της για φέτος, έχοντας πραγματοποιήσει τους στόχους που έθεσε και έχοντας κρατήσει την αρχική υπόσχεσή της στους επιχειρηματίες που την τίμησαν με τη συμμετοχή τους!

Οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι και επαγγελματίες του είδους έδωσαν το παρών, οι οποίοι μαζί με τους περίπου 30.000 επισκέπτες της έκθεσης ενημερώθηκαν για όλες τις σύγχρονες εξελίξεις που σημειώνονται στον χώρο των εναλλακτικών μορφών θέρμανσης και γνώρισαν όλα τα καινοτόμα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα του τετραιημέρου που μόλις ολοκληρώθηκε, είναι ότι η έκθεση  “Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013’’ τείνει να γίνει το πολυτιμότερο εργαλείο επικοινωνίας των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο και την ίδια στιγμή μπορεί και προσφέρει μία τεράστια ‘’ διέξοδο’’στο καταναλωτικό κοινό, το οποίο ’’υποφέρει’’ προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στο δυσβάσταχτο κόστος των συμβατικών τρόπων θέρμανσης.

Και αυτόν τον Σεπτέμβριο, ο παλμός της οικονομικής θέρμανσης χτύπησε στο πρώην αεροδρόμιο στο Ελληνικό, εδραιώνοντας ακόμα περισσότερο την πρωτοκαθεδρία της έκθεσης “Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας 2013’’  ως την πρώτη και σημαντικότερη έκθεση  στη χώρα  μας για τον εν λόγω τομέα και αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα είναι πλέον έτοιμη να αλλάξει σελίδα στο τόσο σημαντικό, για τη ζωή όλων μας, κεφάλαιο… ’’θέρμανση’’!