βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα \ Εξοικονόμηση ενέργειας

8 – 11 Μαΐου οι εκθέσεις DOMICATEC, ELECTROTEC, MEDWOOD και ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ – TOOLS

domicatecΟι εκθέσεις DOMICATEC, ELECTROTEC, MEDWOOD και ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ – TOOLS ενώνουν τις δυνάμεις τους και διεξάγονται παράλληλα από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2014 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η παράλληλη διεξαγωγή των τεσσάρων εκθέσεων δημιουργεί σημείο συνάντησης για τον ηλεκτρολογικό υλικό και φωτισμό, τη δόμηση, την ανακαίνιση, την εξοικονόμηση ενέργειας, τα προϊόντα ξύλου και επιπλοποιίας, τα χρώματα και τα εργαλεία.

Εταιρείες γνωστές τόσο στο αγοραστικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες από τη μακροχρόνια παρουσία τους στην αγορά και από τη θέση που κατέχουν σε αυτή, αλλά και πολλές νέες, με καινούργιες ιδέες και χιλιάδες προϊόντα θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για νέες τάσεις, εναλλακτικές προτάσεις, εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες που επικρατούν στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Οι εκθέσεις απευθύνονται σε αρχιτέκτονες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, μηχανικούς, διακοσμητές, γραφεία μελετών, στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, ηλεκτρολόγους, ελαιοχρωματιστές, εγκαταστάτες και εργολήπτες, στελέχη κατασκευαστικών εταιριών, στελέχη τεχνικών υπηρεσιών Δημοσίων Οργανισμών, στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μελετητές, εμπόρους και φυσικά ιδιώτες.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και πλαισιώνεται από πλήθος εκδηλώσεων και ημερίδων.

Ώρες λειτουργίας: 10:00 έως τις 21:00

Περισσότερες πληροφορίες:

www.domicatec.gr

www.electrotec.gr

www.medwood.gr

www.chromatools.gr